voleli su se

Pre Mrke, on je bio njena VELIKA LJUBAV: Ovaj poznati muzičar i Ana Bekuta bili su u vezi punu deceniju

2

Pokojni Milutin Mrkonjić bio je ljubav njenog života, a mnogo pre nego što ga je upoznala imala je jednu dugu vezu

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Ljubav Ane Bekute i nekadašnjeg ministra Milutina Mrkonjića nadaleko je poznata, a pevačica je uz svog partnera bila u poslednjim godinama njegovog života. Jedno drugo su podržavali i bodrili u svakoj prilici, a važili su za jedan od najskladnijih parova na našim prostorima.


Malo je poznato da Mrkonjić nije bio jedina velika ljubav u Aninom životu.

 

Naime, kako su pre nekoliko godina pisali domaći mediji, na samom početku karijere jedna od najcenjenijih pevačica narodne muzike Ana Bekuta provela je punu deceniju u nevenčanoj vezi sa šabačkim muzičarem Predragom Vidovićem Prejom.


Preja je tokom osamdesetih godina 20. veka živeo u Nemačkoj i u Sjedinjenim Američkim Državama, a po povratku u Jugoslaviju počeo je da se bavi isključivo narodnom muzikom.

On je oformio muzičku grupu, ali nije imao pevačicu, zbog čega je raspisao oglas. Na njega se javila Nada Polić, koju danas znamo pod imenom Ana Bekuta.

 

1 / 10 Foto: instagram


Ovaj muzički sastav je nazvan Anabe, a ljubavna veza između Ane i Preje je navodno trajala do 1992. godine. Pevačica je okončala ovu vezu, upoznala klavijaturistu Slobodana Šmakića i iz Šapca se preselila u Beograd.

 

Ova ljubav trajala je do 2000. godine, a sledeći muškarac za kojeg je poznato da je osvojio srce šarmantne pevačice je Milutin Mrkonjić, koji je preminuo prošle godine.

 

 

 

 

 

makonda-tracker