PONOSNA JE

"Bila je čast živeti sa tobom": Milutin Mrkonjić posthumno odlikovan, pevačica se oglasila dirljivim rečima (VIDEO)

6

Bekutina dirljiva objava dobila nekoliko hiljada lajkova i komentare, svih onih koji su poštovali uvaženog ministra.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Legendarna pevačica narodne muzike Ana Bekuta nedavno je ostala bez svoje najveće podrške - izabranika Milutina Mrkonjića koji je preminuo 27. novembra 2021. godine na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedeinje, gde se lečio zbog srčanih smetnji.

 

Juče se u našoj zemlji obeležavao  Dan državnosti, a predsednik Srbije,  u Palati Srbije uručio je odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama. Tim povodom  posthumno je odlikovan istaknuti političar, Milutin Mrkonjić, za naročite zasluge za Republiku Srbiju i njene građane u oblasti javne delatnosti, a ovom nagradom pohvalila se i pevačica putem svog Instagram profila.

 

Milutin Mrkonjić, kako mu sada na grobu piše, heroj obnove zemlje. Celog svog života je gradio, nikad nije rušio. Celog života pomagao i trudio se da nikada ne povredi nikoga. Celog svog života bio posvećen, celog svog života hteo bolje i više za celo društvo i državu. Celog svog života gradio mostove. I bukvalno i figurativno. Bila je čast živeti s njim — napisala je Ana s ponosom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Bekutina dirljiva objava dobila nekoliko hiljada lajkova i komentare, svih onih koji su poštovali uvaženog ministra.

 

Pevačica je ovih dana posebno emotivna, jer je baš 14, februara bila godišnjica njihove ljubavi koju je ove godine dočekala sama.

 

Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve veruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. (Apostol Pavle - Prva poslanica Korinćanima) — napisala je na društvenim mrežama pored zajedničke fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

 

 

 

 

makonda-tracker