ovo nismo očekivali

Volele su istog muškarca, a sada dele krov nad glavom? Šuška se da je Ana Bekuta dovela Mrkinu ženu u svoj stan

6

Milutinu Mrkonjiću će se uskoro navršiti godinu dana od kako je preminuo, a njegova velika ljubav je učinila nešto što niko nije očekivao

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naša poznata pevačica Ana Bekuta godinama je bila u emotivnoj vezi sa političarem Milutinom Mrkonjićem.

 

Oni svoju vezu nisu krili iako je Milutin imao zakonitu ženu Draganu Mrkonjić Dašu, s kojom godinama nije živeo.

 

 

Nakon što je on preminuo pre nešto manje od godinu dana Ana Bekuta je izgubila ne samo voljenu osobu, već i čoveka koji ju je godinama podržavao u svemu što je radila. 

 

Iako joj je Ana Bekuta može se reći preotela muža, Daša nije zbog toga bila kivna na njih. Kako je i sama Ana više puta govorila, one su bile u dobrim odnosima.

 

Kako prenosi Super TV njih dve sada žive zajedno.

 

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić
foto: Damir Dervišagić

 

- Mrkina žena Daša sada živi sa Bekutom ų stanu u kojem su zajedno živeli Ana i Mrka. Ani je bilo žao što Daša nema nikoga, a nakon Milutinove smrti je bila loše i trebala joj je pomoć. Kako je i sama ostala sama, pozvala ju je kod sebe i Daša je to prihvatila. Već izvesno vreme žive zajedno i otkako Daša redovno pije lekove dosta je bolje. Daša ne izlazi često napolje, ali Ana ima veliku terasu punu zelenila na kojoj često boravi. Bekuta se brine da joj ništa ne nedostaje, redovno je vodi na lekarske preglede. Zajedno su nekoliko puta išle u nabavku kako bi Daša prošetala, a redovno odlaze zajedno i na Mrkin grob. U Dašinom stanu, koji ima nadmak kružnog toka na Slaviji, u kojem je živela, sada stanuje Anina unuka Sonja - kaže izvor.

 

- Daša u svoj stan dolazi jednom nedeljno kako bi uzela neke od stvari jer ih nije prenela kod Ane. Mnogo je bolje zdravstveno. Inače, Mrka i Ana su i dok je on bio živ brinuli o Daši. Ana je često kuvala ručak pa ga donosila u stan kod Dragane. Često su svi troje išli zajedno na večeru jer Mrka nijednog trenutka nije prestao da brine o supruzi. Ana je to u startu prihvatila i nikada joj nije smetalo kada Milutin izvede Dašu na večeru. Bekuta je svesna da bi Milutin bio ponosan na nju zbog svega što radi za Dašu. Mislim da je u stanu sa Dašom i Anom i pevačicina majka. Društvo sada prija i muzičkoj zvezdi koja je ostala bez velikog oslonca u životu.

 

Dragana Mrkonjić
foto: Dragana Kadić

 

lako je počela nova sezona snimanja "Zvezda Granda" Bekuta je ostala pri stavu da neće davati izjave dok ne prode godinu dana od smrti Mrkonjića, pa nije odgovorila na ova saznanja. Prema rečima izvora, ovo je sada privremeno rešenje, ali će pevačica biti uz Mrkonjićevu sve dok to bude mogla.

 

- Ana je svakodnevno bila u kontaktu sa Dašom, ali kako joj se nekoliko puta nije javila na mobilni, a zna da je bolesna, pevačica se uplašila. Slala je tada unuku i unuka da odu do nje da vide šta se događa. Svakako su je posećivali i nosili namirnice i hranu, pa je Ana na kraju presekla da će svima biti lakše ako Dragana bude provodila vreme sa njom u stanu. Mrka je kada se razboleo kupio auto Aninom unuku Branku kako bi je vozio na nastupe i bio joj menadžer, ali i da ode u nabavku kada je Daši nešto potrebno.

 

 

makonda-tracker