ŠTA VI MISLITE?

Pike ne krije koliko je zaljubljen u novu devojku: Fudbaler poslednjim potezom razbesneo Šakiru na najbolniji način

0

Đerar Pike i Šakira su i dalje u centru pažnje nakon raskida.

foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaler Đerar Pike i pevačica Šakira su rešili da stave tačku na svoju vanbračnu zajednicu dugu 12 godina, iz koje imaju sinove Milana i Sašu, a novi preokreti ne prestaju da intrigiraju.

 

Pretpostavlja se da je fudbaler prevario pevačicu, a nakon što je i javno istupio sa novom devojkom, ove sumnje su sve potkrepljenije. Navodno, Pike je prekršio i dogovor koji su imali, a to je da godinu dana nakon raskida nijedno od njih dvoje ne izlazi u javnost sa novim partnerom.

Pike je više nego srećan sa novom devojkom Klarom Čiom Marti, a s obzirom na to da je Klara upoznala i njegove sinove, mediji postavljaju pitanje koliko je zapravo ozbiljna njegova veza i kako Šakira posmatra sve to?

 

Poslenje fotografije paparaca govore da Klara i Pike žive zajedno, a jedan od fotografa je imao i komentar na sve to.

- To je kuća u kojoj smo mnogo puta videli Šakiru sa Pikeom, ali sada Klara uživa tamo i srećna je sa njim i njegovom decom - rekao je paparaco.

 

Podsetimo, Šakira i Pike vode veliku borbu oko starateljstva jer pevačica želi da odvede sinove u Majami, dok se fudbaler izričito protivi tome. Njihov nedavni sastanak u Barseloni tim povodom završio se veoma burno i bez dogovora pa su u opticaju različiti scenariji.

 

 

 

makonda-tracker