TOME SE NIJE NADAO

Nosiće ŠAKIRINO IME preko celih grudi! Đerar Pike u neprijatnoj situaciji, a svi su saglasni – KARMA JE NEKAD OKRUTNA

2

Svakih nekoliko dana, španski fudbaler biće prinuđen da preko celih grudi nosi ime žene s kojom je proveo 12 godina, a onda joj slomio srce

foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN
foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Kako javljaju evropski sportski mediji, Đerar Pike mogao bi u narednom periodu dvaput nedeljno da nosi dres na kom piše – Šakira!

 

Naime, njegov FK Barselona ima ugovor s muzičkom platformom Spotifaj, čiji čelnici žele da promovišu neke muzičke zvezde tako što će njihova imena biti ispisana na dresovima sportista, a spekuliše se da će se na dresu Barselone naći Šakirino ime.


Poznati španski novinar Moises Ljorens tvrdi da je sve dogovoreno i pred potpisivanjem.

 

Još uvek niko nije komentarisao ove tvrdnje: ni Barselona, ni Spotifaj, ni španska La Liga, pa ostaje da se vidi hoćemo li fudbalera gledati u dresu na kom stoji ime žene kojoj je nedavno slomio srce.

Podsetimo, Đerar Pike i Šakira saopštili su pre nekoliko meseci da se rastaju.


Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju — bilo je sve što su imali da kažu Šakira i Pike.


Ubrzo je otkriveno da je Pike prevario pevačicu sa hostesom i studentkinjom Klarom Kijom Marti, a spekulisalo se čak i da je Šakira uhvatila fudbalera u krevetu s ljubavnicom.


Šakira i Pike zajedno su proveli 12 godina i imaju sinove Milana i Sašu, a nakon nekoliko meseci tišine, kolumbijska muzička zvezda nedavno je priznala u intervjuu za Elle da joj nije lako.

 

Oh, veoma je teško pričati o ovome, posebno jer je ovo prvi put da pominjenom ovu situaciju u nekom intervjuu – počela je nesigurno.
Bila sam tiha jer sam samo pokušavala da sve to procesuiram. Hm i, da, teško je pričati o svemu, naročito zato što još uvek prolazim kroz to, a pred očima sam javnosti i zato ovaj rastanak nije običan. Bilo je teško, ne samo meni nego i mojoj deci. Neopisivo teško – kaže kolumbijska muzička zvezda. – Pokušavala sam da prikrijem situaciju pred klincima, pokušavam da ih zaštitim, to je moja glavna misija u životu.


Međutim, to poznatim roditeljima nije uvek lako. Na kraju krajeva, Šakirini sinovi imaju društveni život, a deca i njihovi roditelji su delimično upućeni u to šta se dešavalo u domu Šakire i Pikea.

 

1 / 5 Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA


Čuju stvari od drugara u školi ili naiđu na internetu na neke neprijatne i lažne vesti i utiče na njih, znate – kaže pevačica.


Ipak, ona nije želela da odgvori na pitanja koja se tiču Pikeove prevare i nove devojke.


Mislim da su ti detalji previše privatni da bih ih podelila, makar u ovom trenutku jer je sve tako sveže. Mogu da kažem samo da sam sve dala za ovu vezu i moju porodicu – rekla je Šakira.


Pike i pevačica nedavno su viđeni zajedno na bejzbol meču njihovog sina, ali nisu ni komunicirali niti gledali jedno drugo.

 

 

makonda-tracker