simpatično

"Zaljubljen sam u Šakiru!" Dok pevačica leči slomljeno srce, poznati pevač joj otvoreno izjavljuje ljubav

0

Pevač je najpre podelio Šakirin selfi, a potom joj na simpatičan način poručio da je oduševljen njom

foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Kolumbijska pevačica Šakira nastavlja dalje sa svojom karijerom nakon emotivnog kraha, a nedavno je objavila pesmu "Monotonia", koju je snimila u saradnji s portorikanskom muzičkom zvezdom Ozunom.


Mnogi veruju da je ova pesma posvećena Šakirinom bivšem partneru Đeraru Pikeu, naročito zbog stihova "Nije tvoja krivica, niti je moja. Nikad ništa nisam rekla, ali me je povredilo, znala sam da će se ovo dogoditi".


Dok njen novi hit osvaja top-liste, Šakirin kolega Ozuna izrazio je svoje divljenje pop senzaciji na društvenoj mreži Tviter.

 

Nije tvoja krivica, niti je moja... – napisao je on. – Zaljubljen sam u Šakiru!

On je pre toga podelio Šakirin selfi, kojim mu je čestitala dan objavljivanja pesme.

I dok se spekuliše koliko je Ozuna bio ozbiljan ili je samo očaran njenim talentom, Šakira nastavlja da ćuti o svom raskidu s Pikeom, s kojim je nedavno viđena na bejzbol utakmici njihovog sina. Pevačica i fudbaler nisu ni komunicirali niti se pogledali, a ona je nedavno napravila izuzetak od svog pravila da ne priča o privatnom životu i otkrila da joj nije lako nakon što ju je sportista prevario.

 

1 / 7 Foto: EPA/MARTA PEREZ

 

Oh, veoma je teško pričati o ovome, posebno jer je ovo prvi put da pominjenom ovu situaciju u nekom intervjuu – počela je nesigurno za Elle i iskreno Šakira, koja s Pikeom ima dvojicu sinova – Milana i Sašu.

 

Bila sam tiha jer sam samo pokušavala da sve to procesuiram. Hm i, da, teško je pričati o svemu, naročito zato što još uvek prolazim kroz to, a pred očima sam javnosti i zato ovaj rastanak nije običan. Bilo je teško, ne samo meni nego i mojoj deci. Neopisivo teško – kaže kolumbijska muzička zvezda. – Pokušavala sam da prikrijem situaciju pred klincima, pokušavam da ih zaštitim, to je moja glavna misija u životu.

 

 

 

makonda-tracker