Top kombinacija

Otmeno i poslovno: Emina oduzima dah u crnom odelu, ali glavni detalj je magična torbica od krokodilske kože od 2.000e

1

 

Emina Jahović već duže vreme važi za jednu od dama sa najviše stila na domaćem muzičkom nebu.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

Emina često menja svoj stil i svaki put nas iznova iznenadi. I svaki put iz dva razloga. Jedan jesu sami odevni predmeti koje bira i način na koji ih uklapa, a drugi smelost da proba i nešto što nije toliko uobičajeno i prihvatljivo.

 

 

Emina je zanosna i u nekim opuštenijim izdanjima, a, logično, i u onim malo ekstravagantnijim i ne stidi se da isproba oba.  Tako da je možemo videti i u autfitu za trening, dok održava svoju liniju kad vežba u teretani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

A ono što smo primetili je da najčešće kombinuje tri boje. Crnu, belu i teksas. Za opuštenije varijante često bira farmerke. Konkretno u ovom slučaju svetlo plave, uzane i malo kraćih nogavica, a to je iskombinovala sa crnom bluzom, belim kaputićem i patikama iste boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Često je možemo videti i u malo izazovnijim kombinacijama, sa veoma kratkim, pa nekad čak i nevidljivim suknjama, sa sakoom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

A ovoga puta Emina nam je pokazala kako izgleda njen stajling koji bi se mogao opisati kao „elegantna poslovna žena u ofisu“. Crni sako i crne pantalone sa blago primetnim prugama i zlatnim dugmićima uz rolku iste boje. Frizura je za ovu priliku „zalizana“, a naravno tu su i neizostavne minđuše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

 

Ipak, glavni detalj ovde je „Yiv Saint Laurent“ torbica od krokodilske kože. Ovaj glamurozni primerak se može videti i na njihovom zvaničnom sajtu pod tačnim nazivom "Lou Camera Bag In Crocodile Embossed Shiny Leather" i sa cenom od 1950 dolara. 

 

 

makonda-tracker