u najlepšem društvu sprema slavu

Kolač zbog čijeg recepta je prešla 1.000km: Pogledajte detalje raskošne trpeze Nede Ukraden za Aranđelovdan (FOTO)

5

Aranđelovdan je praznik koji slave brojne poznate ličnosti, a među njima i Neda Ukraden.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Neda Ukraden je nakon uspešne promocije knjige spremna za nove poslovne poduhvate, a na društvenim mrežama je pokazala i kako sprema slavu Aranđelovdan.

 

Naime, ona je u društvu sa svojom unukom zavijala sarme i sve to pokazala na Instagramu, a malo je poznato da je Neda, pored talenta za muziku, i izuzetna domaćica.

Pevačica se povodom slavlja uključila u program jedne televizije i tom prilikom se pohvalila tradicionalnim Imotskim kolačem, koji se, kako kaže, pravi samo u njenom kraju.

 

- Crkva Bogorodičine crkve u Imotu slavila je 300 godina postojanja, tom prilikom kupila sam i ovaj fantastičan kolač. Pravi se po jedinstvenom receptu, nema brašna, a preukusna je. Obišla sam 1.000 kilometara da bih je donela - rekla je Neda Ukraden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Pevačica se dotakla i spremanja sarmi, pa je otkrila i način na koji ona pravi ovo omiljeno srpsko jelo.

 

1 / 4 Foto: Instagram/printscreen

 

- Imam recepturu za čuvenu sarmu i unuke su mi pomagale da ih pravim. Ne smeju da budu gnjecave, a pravim ih od junećeg mesa i malo slaninice - otkrila je Ukraden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Neda je, između ostalog, uputila i podršku svim ljudima koji se bore sa nezgodama, naročito deo Srbije koji je pogođen poplavama, a iskoristila je i priliku da čestita Novaku Đokoviću na velikom uspehu i zaključila kako je on "primer čojstva i junaštva kao pravi arhanđel".

 

 

makonda-tracker