(FOTO)

Luksuzna vila od 400 kvadrata koju nije htela da proda Bekamovima: Zavirite u milionski dom Lepe Brene u Majamiju

2

Lepa Brena i Boba Živojinović vrlo često odlaze na Floridu gde uživaju u svojoj velelepnoj vili.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Pevačica Lepa Brena i nekadašnji teniser Boba Živojinović slobodno vreme vole da iskoriste u Majamiju, gde imaju milionsku vilu uređenu po poslednjim modnim standardima. 

 

Pretpostavlja se da Brenina luksuzna vila vredi više od milion dolara, prostire se na čak 400 kvadrata i ima dvorište sa bazenom. Ona je nedavno i svoj rođendan proslavila baš na Floridi sa Bobom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Zvezda ove kuće je, kako se čini, kuhinja. Dizajnirana je u minimalističkom stilu i kombinuje bele i crne tonove. Na sredini se nalazi takozvano kuhinjsko ostrvo za što lagodnije kuvanje. Poznato je da cela porodica Živojinović voli da poseti ovaj deo sveta i odmori se u svoj raskoši. 

Na društvenim mrežama su delili brojne fotografije iz vile, pa je tako jednom tu bio i Haris Džinović, ali i Marko Jarić. Inače, Brenina i Bobina kuća se nalazi na atraktivnoj lokaciji u Majamiju, a komšije su im Ivana Berendika, bivša članica grupe Models i supruga Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača „Gugla“, kao i Marko Jarić. Zanimljivo je da se ranije pisalo kako je Lepa Brena odbila da proda tu svoju vilu u Majamiju, i to Dejvidu Bekamu i njegovoj supruzi Viktoriji.

Pogled na more, crni i beli tonovi, luksuzni nameštaj, ali i porodična atmosfera očigledno nemaju cenu za pevačicu, a i ona sama je više puta pokazala koliko voli tamo da ode na odmor i opusti se iako joj je primarna baza Beograd.

 

 

makonda-tracker