čestitke

Lepa Brena i Boba spremaju svadbu? Viktor Živojinović jednim snimkom zbunio javnost, da li je zaprosio devojku?

1

Viktor Živojinović je objavio nekoliko snimaka na Instagramu i time uneo zabunu domaćoj javnosti.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinovića, iako nije javna ličnost, često je u medijima zbog svog privatnog života.

 

Iako je raskinuo dugogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković koja se nedavno verila, Viktora su povezivali s brojnim devojkama, pa tako i sa Lenom Čolak i sa glumicom Milicom Tomašević.

Međutim, on o svom privatnom životu nikad ne govori, a sad se pojavio snimak na kom momak koji liči na Viktora prosi svoju devojku. Izvesna Bojana je dobila veliko iznenađenje.

 

1 / 3 Foto: Instagram/printscreen

 

Dok je devojka gledala u vatromet, Viktor je prišao i kleknuo iza nje sa prstenom, dok su svi aplaudirali. Nema sumnje da Brena i Boba jedva čekaju da naprave glamuroznu svadbu svom najmlađem sinu. I mada je donedavno glavna tema bila da je Viktor u vezi sa Milicom Tomašević, svi su u čudu kako je sad došlo do veridbe sa sasvim drugom devojkom.

 

Ipak nakon što je ovo postala glavna vest u domaćim medijima, Viktor je objavio na svom Instagram profilu da se ipak ne ženi, međutim nije dodatno ništa objašnjavao.

Sudeći po Instagramu, Bojana se bavi marketingom i novinarstvom, a voli i da putuje. 

 

makonda-tracker