više voli tuđe rođendane

Vino s Bobom i destinacija o kojoj mnogi maštaju: Kad Lepa Brena slavi rođendan, to čini u VELIKOM STILU (FOTO)

1

Pevačica Lepa Brena trenutno se nalazi na američkoj turneji, u okviru koje je proslavila i svoj 62. rođendan.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Lepa Brena je regionalna zvezda koja ima svoju publiku širom sveta i svih uzrasta, a ovog puta se nalazi u Americi gde ima niz uspešnih koncerata. Društvo joj pravi suprug Boba Živojinović, a ovaj par je proslavio i pevačicini 62. rođendan.

 

Pevačica je nedavno pokrenula svoj brend čarapa, a svečana promocija je okupila veliki broj domaćih poznatih ličnosti. S obzirom na to da je interesovanje bilo jako veliko, Lepa Brena je istakla da će čarape biti dostupne svima i da cena nikako neće biti kao u inostranstvu.

 

Brena i Boba su nasmejano pozirali u jednom restoranu na Floridi uz vino, a jedna od koleginica koja joj je čestitala rođendan, bila je i Sanja Đorđević.

- Želim ti da ove duge noge obilaze svet još bezbroj puta. Koračaj ponosno kao i do sada - napisala je Sanja na Instagramu.

 

Lepa Brena
foto: Instagram/printscreen

Inače, Lepa Brena je vrlo često isticala kako ne voli svoje rođendane, draži su joj tuđi, a naročito dečiji.

 

Lepa Brena
foto: Instagram/printscreen

- Ako je neko realan i svestan prolaznosti vremena, kao ja, nastajeće da uživa u svemu. Imam razloga da uživam, jer sam svesna svega što sam postigla i imam divnu porodicu. Još realno i racionalno razmišljam o životu i uživam u postignućima i ciljevima koje sam sebi postavila. Srećna sam kada moja deca realizuju svoje ciljeve i kada sve ide svojim normalnim tokom. Srećna sam kada Boba i ja imamo naše planove. Funkcionišem po sistemu da pevam, ali da za pojas zadenem (smeh). Radim, a onda postoji i razlog i da se radujem godišnjem odmoru. Inače, nisam ljubitelj svojih rođendan, više volim tuđe i dečje rođendane. Jedino mesto na kojima volim da sam u centru pažnje jesu moji koncerti, sve drugo mi je previše. Zato volim da moja slavlja budu što mirnija, bez pompe i ludnice. Više nemam potrebu za tim. Zato i ovaj rođendan proslavaljam sa Bobom uz lep ručak i fantastično vino. Godine mi lepo stoje, srećna sam - rekla je pevačica za Story.

 

 

makonda-tracker