privukli su sve poglede

Pored Rastka – BLISTA! Marija Veljković pokazala kako najbolje da kombinujete zavodljivu prsluk-haljinu (FOTO)

2

Voditeljka ne krije koliko je srećna u ljubavi sa novim partnerom.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Voditeljka Marija Veljković i njen partner glumac Rastko Janković, bili su među zvanicama na proslavi jednog domaćeg magazina, a svojom pojavom su privukli sve poglede.

 

Šarmantna voditeljka je odabrala crnu prsluk-haljinu i elegantni sako, dok je svoju monohromatsku kombinaciju upotpunila salonkama ciklama boje i sličnom torbicom.

S druge strane, Rastko se odlučio za proverenu kombinaciju košulje i farmerki, dok je uz sve to uklopio sako kako bi ceo prizor bio dosta elegantniji.

 

U poslednje vreme, oni su jedan od poznatijih parova na domaćoj javnoj sceni, a od momenta kada je voditeljka obelodanila njihovu vezu, privlačili su pažnju na svakom koraku.

 

1 / 2 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

- Marija Veljković je moja cura. Mi smo zajedno, sve je u redu. Ljubim je i obožavam i tu sam joj kao podrška. Mi imamo odnos iz osamdesetih, taj šmekerski odnos, šmekersko-džentImensku varijantu - naveo je on nedavno.

 

- Imala sam sreće da sretnem Rastka. Postoji priča u koju su upućeni svi moji prijatelji. Od studentskih dana sam govorila da je on najlepši srpski glumac - zaključila je Marija jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker