nije očekivao

Čim je Žizel uhvaćena s drugim... Povređeni Tom Brejdi uputio javnu poruku bivšoj supruzi?

0

Svako je nastavio svojim putem, to je sada sasvim jasno. Samo nekoliko sati nakon što je njegova bivša žena Žizel Bundšen "uhvaćena" sa svojim džiu-džicu instruktorom Joakimom Valenteom, Tom Brejdi se odlučio za neočekivani potez.

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Naime, NFL igrač Tom Brejdi je sa svog Tviter profila obrisao zajedničke porodične fotografije. 

 

Na njegovom profilu dugo je stajala fotografija supermodela Žizel Bundšen sa njihovom decom Bendžaminom (12) i Vivijan (9), kao i njegovim starijim sinom Džekom (15), a tu se nalazila i porodična fotografija njih petoro koji posmatraju zalazak sunca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tá Querida! (@taaqueridaaa)

Međutim, pre nekoliko dana, Brejdi je rešio da promeni stvari i postavio svoju fotografiju u dresu.

 

Izgleda da je do promene došlo kada su osvanule fotografije Žizel Bundšen i njene dece na večeri u Kostariki sa instruktorom džiu-džice.

 

Uprkos šuškanjima, postoji i priča da Žizel i Joakin nisu ništa više od prijatelja.

 

– Joakim i njegova dvojica braće  su u proteklih godinu i po dana učili Žizel i njenu decu borilačkim veštinama – objasnio je jedan anonimni izvor za strane medije ističući da je njihov odnos "strogo platonski i profesionalan".

 

Podsetimo, Žizel Bundšen i Tom Brejdi su se razveli krajem oktobra nakon 13 godina braka. 

 

Godinama su važili za jedan od najlepših parova na svetu, ali izgleda da su nesuglasice među njima bile jače od svega. Kako su mediji pisali, manekenka je navodno bila iznervirana što se Brejdi ipak vratio sportu iako je otišao u penziju i od tada je sve krenulo nizbrdo.

 

Uprkos neslaganju, kroz razvod su prošli tiho i mirno pre svega zbog svoje dece.

 

- Sve je dogovoreno oko imovine i sporazumnog razvoda. Žizel i Tom su se dogovorili da će starateljstvo nad decom biti zajedničko - rekao je  izvor za Pipl.

 

 

makonda-tracker