retka lepota

Jedan je se plašio, drugog je inspirisala: Najveće ljubavi žene koja je s lakoćom zavela frajere za kojima žene VRIŠTE

0

Lisa Bonet, bivša žena Džejsona Momoe i Lenija Kravica, danas puni 55 godina.

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Lisa Bonet rođena je 16. novembra 1967. godine u San Francisku, a ova 2022. svakako nije bila najbolja godina za nju na privatnom planu. Ipak danas slavi rođendan i nadamo se da će period koji će uslediti doneti mnogo više srećnijih trenutaka.

 

Čini se da televizijsku i filmsku glumicu Lisu Bonet javnost mnogo više pamti po privatnom i ljubavnom životu nego po profesionalnim dostignućima.

 

Stoga je za sve bio šok kada je početkom godine medijima odjeknula vest da se razvodi od Džejsona Momoe, jednog od najboljih frajera današnjice. 

 

  • Razvod jednog od najskladnijih parova

 

Njih dvoje su važili za skladan par čak 16 godina, a sve je počelo 2005. godine kada su se upoznali ili možda i mnogo ranije, ali o tome ćemo malo kasnije.

Njihovoj ljubavi je početkom godine došao kraj što su i podelili u zajedničkom saopštenju. 

 

– Odlučili smo da s javnosti podelimo vest da se rastajemo. Delimo ovu vest ne zato što mislimo da je to jako važna vest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima – pisalo je u saopštenju.

 

 – Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo decu što je sve moguće  – objavio je tada jedan od najlepših parova.

 

Iako je nedeljama kasnije usledila vest da su odlučili da svojoj ljubavi daju novu šansu, Momoa je "uhvaćen" u društvu nove devojke sa kojom je nakratko raskinuo tokom leta, ali sa kojom je obnovio romansu početkom jeseni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason♡Lisa (@momoa.bonet)

 

Lisa Bonet, njegova bivša supruga se uopšte ne pojavljuje od tada u javnosti, čak medijima kruži vest da ne napušta svoje imanje i da je fokusirana na decu iz braka sa Momoom, sina Nakou-Volfa (12) i ćerku Lolu (14).

 

Da li je za kraj njihovog braka kriva Amber Herd kako se spekulisalo ili Lisina ljubomora, to sada nije ni bitno. 

 

  • Zaljubio se u nju sa osam godina

 

Nije tajna da se Momoa na početku plašio Lise što je i priznao u pojedinim intervjuima opisavši je kao "lepu, ali zastrašujuću".

 

– Imao sam osam godina i video sam je na TV-u. Pomislio sam: "Mama, želim jednu takvu. Pratiću je ostatak svog života i osvojiti je" – priznao je Momoa 2017. godine.

Kada su se upoznali i došli do prvog dejta, bio je prestravljen, a malo manje filmski je delovao samoj Lisi.

 

– Ne mogu reći da je to bilo "to" od prvog trenutka kada smo se videli, ali od dana kada smo se upoznali smo zajedno – rekla je svojevremeno Lisa za magazin "Porter".

 

Da je ona bila njegova ljubav iz detinjstva, Momoa joj je priznao tek kad se udala za njega. 

 

– To sam joj priznao tek kada smo se venčali i dobili dvoje dece. Nisam hteo da misli da sam je uhodio da bismo bili zajedno i da misli da sam lud – objasnio je Momoa. 

 

  • Brak sa Lenijem Kravicom

 

Pre Džejsona Momoe, Lisa Bonet je bila u braku sa pevačem Lenijem Kravicom od 1987. do 1993. godine iz kojeg ima ćerku Zoe.

 

Jedan koncert je  zaista bio veče za pamćenje u njihovim životima budući da su se tako upoznali, a varnice između njih su bile toliko jake da je pevač raskinuo tadašnju veridbu. 

 

LIsa mu je bila velika inspiracija, a posvetio joj je i ceo jedan album "Mama Said", ali ipak je došlo do razvoda. 

 

U Holivudu se šuška da je za sve "kriva" Lisina potreba da bude dominantna.

 

 

makonda-tracker