izbegnut skandal

Za medeni mesec — tamo gde upravo letuje bivša! Emina Jahović i Mustafa sa novom ženom U ISTOM RESTORANU iste večeri

0

Kako javljaju turski mediji, pevač je, znajući da je Emina sa sinom u Bodrumu, otišao na medeni mesec baš u ovo letovalište, a potom i u restoran u kom su oni bili na večeri

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Turski pevač Mustafa Sandal početkom juna rekao je sudbonosno "da" lepoj Melis Sutšurup, a par je upriličio glamurozno venčanje na kom su okupili prijatelje i svoje porodice.


Mustafa i Melis najpre su se venčali su turskoj ambasadi u Rimu, nakon čega su priredili slavlje u letovalištu Marmaris. Navodno su za sve izdvojili oko 200.000 evra, a gala proslava je trajala tri dana.


Turčin ne dozvoljava da mu bračnu idilu kvari spor s bivšom suprugom Eminom Jahović, koja ga je tužila zbog neplaćanja alimentacija za njihove sinove Javuza i Jamana.

 

1 / 4 Foto: Dragan Kadić


Još se sudimo i nadam se da će pravda pobediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radiću besplatno za njega — izjavila je nedavno pevačica iz Novog Pazara.

 

Mustafa i Melis, inače, nastavili su uživanjem u medenom mesecu, a navodno su se nedavno uputili i u prelepi Bodrum, gde upravo Emina Jahović letuje s jednim od njihovih sinova.

 

1 / 8 Foto: Instagram


Prema pisanju turskih medija, nekadašnji supružnici nisu odseli u istom hotelu, ali su navodno iste večeri bili u istom restoranu! Naime, deset minuta nakon što je Emina sa sinom izašla iz objekta, turski pevač je stigao s novom suprugom.

 

 

makonda-tracker