preslatko

Osetila sam najveću moguću ljubav: Ime koje je voditeljka Marija Egelja dala sinu dokazuje koliko se suprug i ona vole

0

Naša poznata vodteljka se nedavno porodila, a sada nam je otkrila i po kom principu su srećni roditelji birali ime za bebu.

foto: Instagram Marija Ergelja
foto: Instagram Marija Ergelja

Marija se porodila pre svega nekoliko dana, a kako je porođaj protekao u najboljem redu, voditeljka se nije dugo zadržavala u bolnici već je sina jako brzo dovela kući.

 

Naravno, otac je, kako i dolikuje tome kada dobijete sina, napravio veliku proslavu za porodicu i prijatelje, a veliki broj pesama na slavlju je bio poručivan upravo za Mariju i naslednika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Sin je dobio ime Aleksa, a razlog zbog koga su se Marijna jača polovina Alesksandar Dabić i ona odlučili za ime Aleksa je baš divan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

- Dogovorili smo se da ja smislim ime za sina a suprug za ćerku. Želela sam da bude sličnog imena, lika, karaktera kao on, a Aleksa je skraćena verzija od Aleksandar. Muž je podržao moj izbor, svideo mu se predlog, a ja u šali kažem da sam zapravo želela da mi se sin zove po ocu – otkrila je Marija za Gloriju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

Novopečeni roditelji su trenutno na „sedmom nebu“ zbog dobijanja naslednika i, kako kažu, srećni su na prvom mestu što je beba zdrava. A osećaj kad je sina drži u naručju i oseti njegov miris je maltene neopisiv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

- Prvo sam bila prezahvalna što je zdrav i prav, a onda sam osetila najveću moguću ljubav i povezanost koja raste. Za sada je dobar, plače, jede i spava, što mi kažemo radi svoj posao. Mogla bih da ga gledam satima i uživam u tom blaženstvu i radosti. Nisam mogla da zamislim da je toliko božanstven osećaj, nemerljiv sa bilo čim drugim. Celo telo mi je ispunjeno neopisivom ljubavlju. Porodica je kompletna i uživamo sa našim blagom - ispričala je Egelja.

 

 

makonda-tracker