srećne vesti u porodici voditeljke

Mlađi je od nje, venčali su se pre nekoliko meseci: Ko je muškarac s kojim je voditeljka Marija Egelja dobila sina?

2

Poznata voditeljka juče se po prvi put  ostavarila u ulozi majke

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljku Mariju Egelju smo upoznali davno na malim ekranima. Radila je godinama na televiziji, a o njenom privatnom životu se ne zna mnogo.

 

Lepa voditeljka se trudi da sve privatne stvari ostanu tamo gde i treba da budu, u krugu porodice, iza vrata porodičnog doma.

 

Ipak, bavljenje javnim poslom donosi i interesovanje za sve sfere života, pa tako i za one koje se tiču emocija i ljubavi. 

 

 

U centru pažnje medija Marija se našla kada je raskinula veridbu sa trenerom Ljubišom Rankovićem koji je bio 16 godina stariji od nje. 

 

Novog partnera, Aleksandra Dabića, je dugo krila od očiju javnosti, ali je onda u nekom trenutku odlučila da je vreme da ga ipak upoznamo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Na Instagramu je objavila fotografiju sa dečkom i istakla koliko je u njega zaljubljena.

 

Marijin dečko je bivši fudbaler, sada je biznismen i živi u Beogradu. Neko vreme je živeo u inostranstvu gde je igrao fudbal, a zove se Aleksandar. Nedavno su usnimljeni na Srbija open-u dok su sa tribina gledali meč Novaka Đokovića — izjavio je nedavno izvor blizak voditeljki za domaće medije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Njihova ljubav sada je postala još jača jer su juče postali roditelji. Ovaj srećni par dobio je sina. On je za prijatelje i porodicu organizovao slavlje na kojem se veselio i naručivao pesme koje su bile posvećene supruzi.

 

Veselo društvo mu je cepalo majicu i čestitalo na prinovi, a kakva atmosfera je bila na slavlju pogledajte u galeriji

 

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

 

 

makonda-tracker