čestitamo ❤️

Porodila se Marija Egelja! Voditeljka i njen suprug postali su roditelji dečaka

0

Televizijska voditeljka Marija Egelja postala je majka

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šarmantna TV voditeljka Marija Egelja i njen životi saputnik Aleksandar Dabić postali su roditelji, javljaju domaći mediji.


Prema njihovom pisanju, ona je na svet donela dečaka, a beba i srećna mama se odlično osećaju, piše Informer.

 

Podsetimo, Marija je u junu rekla "da" svom izabraniku Aleksandru, a par je upriličio venčanje Zlatiboru, nakon čega su medeni mesec proveli na Majorci.
Voditeljka je nedavno ispričala da uživa u početku braka i da se nada velikoj porodici.

 

1 / 4 Foto: Sonja Spasić

 

Posle više od mesec dana u braku mogu samo da kažem da je ovo najbolji period mog života! Brak je divna stvar, naravno, ako je satkana od obostrane, iskrene i prave ljubavi! Ovolika količina sreće je nešto što ulepšava, a čini mi se i produžava život (smeh). Oboje želimo veliku porodicu – rekla je Marija za magazin Lena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja


Ona je jednomo prilikom za Pink.rs otkrila kako se provodi na medenom mesecu, a jasno je da Marija uživa u najsrećnijem periodu života.


Na bračnom putovanju može biti samo medeno, nikako drugačije (osmeh). Putovali smo i ranije, ali sada kao muž i žena je jos lepše, moram priznati. Obilazimo Majorku, ali i odmaramo na divnim plažama, muž mi je 'lagan' i sve isto želimo, tako da se brzo oko svega dogovorimo – naglasila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja


Marija je istakla i da suprug brine o njoj tokom trudnoće, ali je tako bilo i pre nego što je ostala u drugom stanju.


Mažena sam i pažena trudnica, ali tako je bilo i dok sam mu bila devojka, verenica, pa sada i žena, tako da se ništa nije posebno promenilo, osim što mi kažu da blistam – rekla je Marija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

 

makonda-tracker