preko trnja do zvezda

Bila je čistačica, smatra da NIJE BILA NI LEPA: Kako je JEDAN susret promenio iz korena život Georgine Rodrigez

1

Milioni pratilaca na Instagramu, život koji izgleda kao san, muž i porodica — deluje da Georgina Rodrigez živi pravu bajku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je upoznala Kristijana Ronalda, život Georgine Rodrigez krenuo je sasvim drukčijim tokom, ali ni taj put do sreće nije bio jednostavan

 

 

Rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Ajresu, a rano se sa porodicom preselila u španski gradić Jaka, gde je njen otac došao zbog fudbala, a radio je kao trener nakon selidbe. Georgina je već sa četiri godine otkrila svoju veliku ljubav — ples.

 

— Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu. Jednostavno, osećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umetnosti — ispričala je Georgina za strane medije. Ipak, kasnije je odlučila da se posveti modelingu.

 

— Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli da pričaju da sam lepa, da imam dobro telo i krenula sam i sama da verujem u to — otkrila je Ronaldova partnerka.

 

1 / 11 Foto: Fco Javier Castillo/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ubrzo je dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca, pa je otputovala u Bristol kako bi se zaposlila i usavršila svoj engleski.Zbog toga je odlučila da otputuje u Bristol, usavrši engleski jezik i zaposli se.

 

 Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem — priznala je Georgina u ispovesti medijima.

 

Kada je skupila dovoljno novca, vratila se u Španiju. U Madridu je živela sa sestrom, a i dalje je žudela za uspehom. Imala je skoro savršene telesne proporcije: 85-62-90, a zbog toga je uspela da se zaposli kao prodavačica u Gučijevoj radnji u Madridu.

 

Jedan susret je potpuno promenio njen život...

 

Tokom jedne njene smene, u radnju je ušao Kristijano Ronaldo. Georgina mu je asistirala pri kupovini i od tada je fudbaler uvek tražio da ona bude ta koja mu pomaže dok bira garderobu.

 

Ostalo je već dobro poznato!

 

Ronaldo i Rodrigezova dobili su ćerku Alanu Martinu, zajedno odgajaju četvoro dece, najstarijeg Ronaldovog sina Kristijana Juniora i blizance Evu i Matea, a uskoro na svet stižu još jedni blizanci, jer je Georgina ubrzo pred porođajem.

 

 

makonda-tracker