divan dan

Sreća, čast, ponos – ovo je zauvek: Ivana Mihić podelila fotografije jednog od najvažnijih trenutaka u životu

0

U svačijem životu ovo je jedan od najsrećnijih momenata, pa je tako i popularna glumica blistala kada je dobila priliku da kumuje jednoj dragoj osobi

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Ivana Mihić, naša čuvena glumica, koju publika možda najbolje pamti po njenoj roli u neprolaznoj seriji "Srećni ljudi", važi za jednu od dama za koju je vreme jednostavno stalo.

 

Tako nam je ranije već otkrila svoje tajne mladalačkog izgleda na kome joj mnogi zavide.

 

Ona je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde povremeno deli stare fotografje iz svoje mladosti ili sa mamom i tatom – Verom Čukić ili Gordanom Mihićem, a svojim pratiocima omogućava i da zavire u njenu svakodnevicu. Ovog puta, ona je otkrila da je kumovala svojim prijateljima.

 

Ivana Mihić
foto: Instagram

Glumica je iznenadila svoje fanove kada je na društevnim mrežama objavila fotografiju iz manastira sa svećom u ruci. „Sreća, čast, ponos“, napisala je ona, istakavši koliko joj znači što je imala ovako važnu ulogu u jednom takvom činu.

 

Bila je kuma na krštenju jednoj dragoj osobi, a sve to se odigralo u manastiru Rajinovac. O njenoj sreći nakon ceremonije dovoljno govore i reči koje napisala uz ove objave.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

- Prijateljstvo, požrtvovanje i sreća; Ovo su moji prijatelji zauvek – napisala je Mihićeva.

 

 

 

makonda-tracker