tužno

"Tri godine, TAJKO MOJ": Ivana Mihić objavila fotografiju oca uz poruku od koje se srce cepa

0

Čuvena srpska glumica teško je podnela gubitak oca, a danas se navršava tri godine od njegove smrti

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata glumica Ivana Mihić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju oca, koji je preminuo pre pune tri godine. 

 

Ona je sa njim imala vrlo blizak odnos, a njegova smrt ju je jako pogodila. Mnogo vremena joj je trebalo da prihvati gubitak. Ipak, život ide dalje, a glumica u srcu čuva svog oca od zaborava.

 

 

Na trogodišnjicu njegovog odlaska Ivana je postavila njegovu fotografiju uz potresne reči:

 

- Moj tata, najbolji čovek na svetu. Tri godine tajko moj -11.08.2019.

 

 

Da se podsetimo, Gordan Mihić, čuveni scenarista i otac glumice Ivane Mihić, preminuo je u avgustu 2019. godine. Gordan je tada imao 81 godinu, a tužne vesti je objavila Ivana putem društvenih mreža.

 

- Osećajući duboko ogroman gubitak, saopštavamo vam da je u nedelju 11. avgusta, rano ujutru, posle iznenadne bolesti, umro najveći srpski scenarista, dramski pisac, reditelj, profesor fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, a pre svega najbolji suprug i otac - Gordan Mihić.

 

 

Osim rada na kultnim filmovima, Mihića ćemo pamtiti i kao scenaristu serija "Otvorena vrata" i "Kamiondžije".

 

- Glumac je sahranjen u najužem krugu porodice na groblju manastira Rajinovac uz blagoslov Njegove Svetosti Patrijarha srpskog gospodina Irineja. Ponosne što su bile njegove, supruga Vera i ćerka Ivana - dodala je glumica.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker