priroda je za sve kriva

Ona decenijama izgleda isto: Ivana Mihić otkrila TAJNU svog negovanog mladalačkog izgleda na kom joj mnogi zavide

0

Glumica Ivana Mihić se proslavila ulogom u seriji Srećni ljudi, a za nju je, čini se, vreme stalo kada je izgled u pitanju.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Ivana Mihić je naša poznata glumica koju decenijama krasi isti izgled. Ona je osvojila srca publike u brojnim domaćim serijama, a najzapaženije uloge je imala u kultnim Srećnim ljudima i Varljivom letu '68.

 

Glumica je jednom prilikom otkrila da joj prija kada joj ljudi udeljuju komplimente, ali je i dodala da dosta vodi računa o svom izgledu i nezi.

- Kao i svakome, i meni prija kada dobijem kompliment. Istina, negujem prirodan izgled. Živim trenutno na selu u blizini Beograda, prija mi čist vazduh, zdrava hrana, kretanje... Negujem se, koristim dobre kreme, a kada je to potrebno, pošto sam glumica, i kvalitetnu šminku - rekla je Ivana svojevremeno.

Ivana najviše vremena provodi u kući koju je uređivala još sa roditeljima i koja je njena prava mala oaza delom zaslužna za glumičin nestvarni izgled.

- Još pre mog rođenja moji roditelji su kupili imanje i sazidali kuću, nedaleko od Beograda, u kojoj su živeli poslednjih desetak godina, a kroz ceo moj život tu smo provodili veliki deo leta, a ponekad i deo zime. Dunav protiče na oko dve stotine metara od kuće te sam se kao dete često kupala i igrala pored vode. Pravila sam kućicu na drvetu, imala svoju družinu po uzoru na neke od omiljenih junaka iz dragih mi knjiga za decu, sa drugarima preko leta zarađivala za džeparac berući voće na okolnim plantažama, vozila bicikl od jutra do mraka, igrala se istraživača po okolnim šumama, s majkom pravila ajvar i džemove, a sa ocem pomagala komšiluku kada se peče rakija. Tako živopisno detinjstvo učinilo me je i danas veoma vezanom za ovaj kraj, te i sada ovde često boravim - rekla je nedavno iza Blic i dodala da uživa u gajenju cveća i baštovanstvu.

 

 

makonda-tracker