da li ste znali?

Tamo je sa Čarlsom slavila rođendan, a sad je otišla bez njega: Kraljica Kamila u tajnosti otputovala sa prijateljima

0

Dok kralj Čarls III vrši pripreme za imenovanje novog britanskog premijera, kraljica supruga se odlučila za jedno putovanje.

foto: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Premijerka Liz Tras je podnela ostavku, pa novi kralj Čarls ima obavezu da imenuje novog premijera. Liz će ostati upamćena po najkraćem mandatu, a imenovala ju je kraljica Elizabeta neposredno pre nego što je preminula.

 

Za to vreme, kraljica supruga kamila se sa nekoliko prijatelja uputila u Indiju u holistički zdravstveni centar, a to nije njena prva poseta Indiji. Meditacija, homeopatija, joga i terapija poznata kao ajurveda su dostupni u tom centru. Radi se u prvoj svetskoj integrativnoj zdravstvenoj destinaciji fokusiranoj na podmlađivanje i prevenciju.

Pre tri godine, kraljica supruga je ovde proslavila 71. rođendan sa Čarlsom, a kako pišu britanski mediji, kralj se trenutno nalazi na imanju u Sandringamu, a početkom nedelje će se vratiti u London. 

 

Nakon ostavke Liz Tras, novi premijer Velike Britanije je Riši Sunak, Indijac  koji je bio na mestu ministra finansija, iskoristio je svoja znanja i umeća i tokom 2020. godine došao u centar pažnje medija. Nakon što je Džonson priznao da je kršio epidemiološke propise koje je sam doneo, Riši se samo polako udaljio od njega.

 

 

makonda-tracker