jedva čekamo!

Šta otkriva nova sezona Krune? Mesec dana pre pogibije, Dajana je odvela Vilijama i Harija sa svojim ljubavnikom na more

2

Nova sezona serije Kruna uskoro počinje sa emitovanjem i donosi nove događaje iz kraljevske porodice, ovog puta, akcenat će biti na kralju Čarlsu i princezi Dajani.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Peta sezona dugo iščekivane Netfliksove serije Kruna, samo što nije počela sa emitovanjem, a kako stranci pišu, Britanci će učiniti sve da zaštite ugled novog kralja, s obzirom na to da se ova sezona bavi kraljevskom porodicom devedesetih godina.

 

Poznato je da su te godine bile najintrigantnije kada je u pitanju ova porodica, troje od četvoro kraljičine dece se tada razvelo, a najveću pažnju je svakako privukao razvod tadašnjeg princa Čarlsa i princeze Dajane.

 

Najkontroverzniji događaj u novijoj britanskoj istoriji je misteriozna pogibija princeze Dajane, koja će takođe biti jedna od tema pete sezone. Pored toga, serija će se baviti i razvodom princa Endrua, kao i razvodom princeze Ane, ali i požarom u dvorcu Vindzor. 

Serija Kruna je jedna od najboljih koju ćete odgledati, a kostimografija i produkcija su bez greške, primetićete čak i da glumci koji tumače članove kraljevske porodice, fizički liče na njih.

Jedna od scena koje će vam biti omiljene je kada princeza Dajana odlazi na odmor na jug Francuske, 1997. godine, sa svojim ljubavnikom Dodijem Al Fajedom i tom prilikom vodi i Vilijama i Harija. Taj odmor se dogodio samo mesec dana pre stravične nesreće u kojoj ledi Di gubi život.

 

1 / 13 Foto: k09 / Zuma Press / Profimedia

 

Emitovanje šeste sezone serije se očekuje sledeće godine, a nakon smrti kraljice Elizabete II gledanost i popularnost ovog projekta je drastično skočila.

 

 

makonda-tracker