VOLE SE KAO PRVOG DANA

Igor Đorđević: Nikad nisam imao sumnje da je Zorana ta prava

4

Talentovani glumac i njegova podjednako uspešna supruga otkrivaju tajnu skladnog braka

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Filmski, televizijski i pozorišni glumac Igor Đorđević već skoro 12 godina je u veoma skladno braku sa svojom koleginicom Zoranom Bećić.

 

Zvezda trenutno aktuelne televizijske serije “Koreni” retko kada priča o svom privatnom životu, ali se u jednom intervjuu ipak osvrnuo na svoj brak sa Zoranom, u kom su stekli i dve ćerke, Petru i Blanku.

 

- Nemam talenat za podvlačenje crta, a nemam ni utisak da je toliko prošlo. Uopšte, moje poimanje vremena je vrlo čudno. Meni svaki naš dan izgleda kao oni na početku. Uf, kako to romantično zvuči. Naravno, preturili smo mnogo toga preko glave, i prelepe i one manje lepe trenutke, i tek ćemo. I evo, ovde kažem – nikad nisam imao sumnje da je ona ta prava. A odsustvo sumnje je valjda poverenje i ljubav – izjavio je Igor.

 

I Zorana se slaže sa svojim suprugom.

 

- U Igora imam najviše poverenja. On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena. To se odnosi i na uloge i na zajednički rad. Najvažnija mi je njegova kritika. Ukoliko postoje iskrenost i dobra saradnja u braku, veliko razumevanje između ljudi i poštovanje prema profesiji svog partnera, onda je sve mnogo jednostavnije. Mi smo 12 godina u braku, veoma se dobro poznajemo I uhodfani smo, svako zna svoje obaveze, raspodelu posla, u zavisnosti od opterećenosti tokom dana. Kad Igor ima previše obaveza, zna se šta ja preuzimam, i obrnuto, jedno drugome maksimalno izlazimo u susret – otkriva ona.

 

 

makonda-tracker