savršen par

U braku su 5 godina, imaju 2 dece i neizmerno se vole: Mnogi ne znaju da je ova LEPOTICA supruga glumca Miljana Prljete

1

Glumca Miljana Prljetu smo upoznali kroz mnoge domaće serije, filmove i pozorišne predstave

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznati glumac Miljan Prljeta jedno je od lica koje već dugi niz godina gledamo na daskama koje život znače. U proteklom periodu svojim glumačkim sposobnostima pobrao je simpatije publike širom Srbije.

 

Rođen je u Mostaru, 6. maja 1980. godine. Iz rodnog grada izbegao je sa porodicom zbog rata. Došavši u Srbiju tu je završio osnovu i srednju školu, a potom upisao dva fakuteta.

 

 

Kako nije mogao da se odluči šta će njegov životni poziv da bude upisao je veterinu i glumu. Ipak, njegove želje su se kasnije iskristalisale i izbor je pao na glumački posao.

 

Miljan nije imao lako detinjstvo. Traume koje je doživeo tragajući za ocem tokom ratnih godina i dalje mu bude tugu. Gostujući u jednoj emisiji glumac je otkrio kroz kakve teške trenutke je prošao.

 

Ipak, ono što ga danas veoma raduje i zbog čega sebe smatra za vrlo srećnog čoveka jeste porodica, supruga Ljubica s kojom ima sina i ćerku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubica Prljeta (@ljub_ica)

 

Miljan i Ljubica su se venčali pre 5 godina, a glumac je svojevremeno za domaće medije otkrio i šta je to što ga je privuklo kod Ljubice.

 

- Moju Ljubicu sam upoznao sasvim slučajno, u bašti jednog restorana. Privukla me je njena energija, osmeh, pristojnost i lepota. Upoznali smo se i kruna svega je zajednički život. Mnogo sam srećan zbog toga i često razmišljam o tome da me je sudbina te večeri uputila na nju. Ne postoji recept za uspeh u bilo čemu, pa ni u braku. Da postoji, sve bi uvek i svuda bilo savršeno. Ja smatram da je razumevanje i razgovor put ka uspešnom braku i uopšte uspešnim međuljudskim odnosima.

 

Pre braka Miljan i Ljubica su nekoliko godina bili u vezi. Kada je trebalo da prave svadbu dugo su je planirali, jer su želeli da sve bude onako kako su zamišljali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubica Prljeta (@ljub_ica)

 

Sada kada imaju dvoje dece trude se da porodicu održe zajedno, da što više vremena provode zajedno, a glumac je istakao da je zdrava i jaka porodica ono na čemu je zahvalan Bogu.

 

Iako se Ljubica sklanja od očiju javnosti zahvaljujući društvenim mrežama možemo videti da je ona jedna zaista lepa žena, a njen osmeh govori koliko je pozitivna i srećna.

 

 

makonda-tracker