UKUSNO I PRELEPO

Muziku je zamenila novim UNOSNIM BIZNISOM: Umesto da peva, Verica Šerifović dane provodi radeći nešto POTPUNO DRUGAČIJE

2

Majka naše poznate pevačice Marije Šerifović posle mnogo godina odložila je mikrofon, a latila se miksera i drugih kuhinjskih pomagala 

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata pevačica Verica Šerifović oduvek je gajila veliku ljubav prema kuvanju, spremanju slanih, a naročito slatkih pikanterija. 

 

Tokom pandemije korona virusa odlučila je da se posveti svojoj dugogodišnjoj pasiji - pravljenju kolača i torti, od kojih zastaje dah. 

 

 

Tokom 2020. godine došla je na ideju da bi mogla da počne da se bavi i nekom drugom umetnošću, jer su nastupi bili vrlo svedeni. Osim što joj je to bilo ostvarenje velike želje, Verici je to bio način i da zaradi novac.

 

Velika ljubav rezlutirala je prelepim poslastičarskim, slobodno se može reći, remek delima, a o ukusu svedoče mnogi koji su ih već mnogo puta probali.

 

 

I nakon što je pandemija prošla Verica je ostala dosledna svom hobiju i pretvorila ga u novi biznis u kojem i danas uživa.

 

U Kragujevcu je otvorila poslastičarnicu u koju mnogi dolaze kada žele da probaju slatke pikanterije kojima je zaista teško odoleti. 

 

 

makonda-tracker