kraj sage

Najlepši par na svetu se razveo: Žizel Bundšen iz braka sa Tomom izašla bogatija za više od 17 miliona dolara

0

Jedna od najlepših žena sveta Žizel Bundšen i sportista Tom Brejdi potvrdili su navode da su podneli papire za razvod braka posle 13 godina ljubavi 

foto: EPA/JUSTIN LANE
foto: EPA/JUSTIN LANE

Čuveni par Žizel Bundšen i Tom Brejdi za mnoge su bili najlepši par na svetu. Njihova ljubav mnogima je godinama bila uzor, a sada su njihovi fanovi razočarani.

 

Nakon navoda se njih dvoje razvode, par je odlučio da ovu vest i zvanično potvrdi. Papiri za razvod braka predati su u petak ujutru na Floridi.

 

 

- Sve je dogovoreno oko imovine i sporazumnog razvoda. Žizel i Tom su se dogovorili da će starateljstvo nad decom biti zajedničko - rekao je izvor za Pipl.

 

Kako se navodi, razvod je posledica višemesečnih problema u odnosu između Žizel i Toma i da je manekenka rekla da je bolje da se raziđu. 

 

Kamen spoticanja za Žizel definitivno je bila Brejdijeva odluka da se vrati terenu nakon što se penzionisao u martu, a tim povodom je i dala određene izjave koje su jasno ukazale da nije najsrećnija zbog toga.

 

Sportista je odlučio i da zvanično sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podeli ovu vest. 

 

Tom Brejdi
foto: Instagram

 

- Očito, imam svoje brige zbog toga - to je vrlo nasilan sport, i imam decu i želim da je više sa njima. Definitivno sam vodila takve razgovore sa njim iznova i iznova. Ali, na kraju, svako donosi odluku koja njemu odgovara. I on želi da sledi svoju sreću, kao i svi - rekla je Žizel za magazin "Elle".

 

Žizel i Tom su iz velike ljubavi dobili dvoje dece - sina Bendžamina (12) i ćerku Vivijan Lejk (9), ali su zajedno odgajali i Tomovog sina Džona Edvarda (15) kojeg je sportista dobio u braku sa bivšom suprugom Bridžet Mojnhan.

 

 

makonda-tracker