DA LI STE ZNALI?

Za njih je KARMA nepoznata reč: Najpoznatije ljubavnice na svetu koje danas uživaju u ljubavi i srećnom braku

0

U svetu poznatih je bilo dosta velikih ljubavi koje su opstale, ali i onih koje su se završile prevarom.

foto: DAVID CHESKIN/AFP/Profimedia
foto: DAVID CHESKIN/AFP/Profimedia

Sve prave ljubavi su tužne, kaže jedan stih dobro poznate pesme, ali da li je prava ljubav ako je ispunjena tugom? Holivudske lepotice su iskuslile brojna razočarenja kada je ljubav u pitanju, a put od ljubavnice do supruge, čini se, i nije bio toliko težak.

 

Među najpoznatijim ženama koje su "preotele tuđe muževe" je i Anđelina Džoli, a brojne ljubavne priče su ispratili milioni fanova.

Žizel Bundšen je jedna od njih. Tom Brejdi je započeo vezu s glumicom Bridžit Mojnahan 2004. godine, da bi par raskinuo krajem 2006. godine kada je ona bila trudna. Nakon toga se saznalo da je Tom bio u vezi sa supermodelom Žizel Bundšen. Nakon toga, priče o njihovom srećnom životu se obišle celu planetu.

Ališa Kiz je sledeća na listi poznatih ljubavnica. U trenutku kada je Šviz Blic slavio prvi rođendan svog deteta sa tadašnjom suprugom, saznalo se da je vara sa Ališom. 

 

- Osećam da nakon godinu i po skrivanja ove afere i ponašanja kao da ne postoji, sada je vreme da se suočiš s time budući da si ranije otvoreno pisala o tome. Ne znaš koliko boli si mi uzrokovala tom romansom - poručila je prevarena supruga Ališi.

Džulija Roberts važi za najpopularniju "rasturačicu brakova", barem su je tako godinama zvali. Ona je u skladnom braku sa Danijelom Moderom, a njihova romansa je počela dok su oboje bili u braku sa drugim osobama. 

Još jedna holivudska priča, ali sa neslavnim krajem je svakako ona između Breda Pita i Anđeline Džoli. Bred je bio u braku punih 5 godina sa Dženifer Aniston kad je započeo aferu sa Džolijevom tokom snimanja filma. Svi su znali za to.

I za kraj, nova kraljica supruga Kamila. Ona i kralj Čarls su javno otkrili svoju aferu, iako se i pre toga znalo da su zajedno. 

 

- U braku nas je bilo troje - rekla je princeza Dajana i time Kamilu Parker lansirala u sam vrh najpoznatijih ljubavnica na svetu.

 

Princ Čarls, Kamila Parker
foto: LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia

Čarls i Kamila su bili u vezi i pre nego što je on upoznao Dajanu, tako da praktično, oni svoju romansu nisu ni prekidali.

 

 

makonda-tracker