rekli su "da"

Pitaju se kako može da spava sa starcem, ona kaže – "CRKNITE": Ko je Dana, lepotica koja se udala za slavnog bogataša?

0

Poznati milijareder je 11 godina nakon smrti supruge rešio da ponovo stane na ludi kamen, a njegova 34 godine mlađa mlada i on upriličili su iznenadno venčanje

foto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia
foto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Robert Kraft (81) i Dana Blumberg (47) izgovorili su pre dva dana sudbonosno "da" u Njujorku, na ceremoniji koju su uspešno skrivali od očiju javnosti sve do poslednjeg trenutka.


Oni su svoje prijatelje i porodicu okupili na zabavi, za koju im nisu otkrili da je njihovo venčanje, a jedina instrukcija bila je da se gosti lepo obuku.

 

Kada su zvanice stigle, ispostavilo se da par priređuje glamuroznu svadbu, a izvori otkrivaju da je sve proteklo u romantičnoj atmosferi. Par je gostima najpre prikazao desetominutnu kompilaciju snimaka, nakon čega je NFL komentator Al Majkl okupljenima predstavio Krafta i Blumbergovu kao muža i ženu.

Par se, inače, venčao pre dva dana jer je to bio jedini slobodan dan Eltona Džona, njihovog prijatelja, koji je ujedno i zabavljao zvanice. Navodno je britanski muzičar bio toliko oduševljen Daninim vereničkim prstenom da je ponudio Kraftu da odsvira i otpeva pesmu za prvi ples mladenaca, a kako se mladoženji dopala ta ideja požurio je da organizuje venčanje za samo tri nedelje i uklopi se u Džonov zauzet raspored. Pored njega, na svadbi su nastipili i Ed Širan i Mik Mil, dok je među gostima bilo mnogo slavnih i uspešnih (uključujući i Toma Brejdija bez Žizel!).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meek Mill (@meekmill)

  • Ko je Dana Blumberg?


Dana Blumberg ovih dana je u centru pažnje zbog svoje udaje za 34 godine starijeg milijardera, ali je ona Njujorčanima dobro poznato ime. Dana spada u najbolje oftalmologe Velike jabuke, a mediji su pisali da se par upoznao tokom Kraftovog pregleda očiju i da je izašao zaljubljen iz njene ordinacije.

 

Prvi put su viđeni zajedno 2019. godine, a verili su se početkom 2022. Dana se često susreće s komentarima da je sponzoruša, da je s Kraftom zbog njegovog novca, da ide u krevet sa starcem zbog para, što sve ignoriše, ali je nedavno napravila izuzetak kako bi poručila dušmanima da "crknu", tvrde mediji.

 

1 / 4 Foto: Priscilla Grant / Everett / Profimedia


Kraft iza sebe već ima jedan brak – s Majrom Kraft, s kojom je bio od 1963. do njene smrti od raka jajnika 2011. S pokojnom suprugom dobio je četvoricu sinova: Džonatana, Danijela, Džošuu i Dejvida. Posle njene smrti bio je u vezi s glumicom Riki Noel Lander, s kojom je proveo šest godina.

 

Potom se 2019. našao na listi 25 lica koja su se suočila s otužbama za korišćenje usluga prostitutki u jednom spa centru, a one su kasnije odbačene zbog manjka dokaza.

 

 

makonda-tracker