SEĆATE LI SE?

Zbog nje je ostavio TRUDNU SUPRUGU kojoj je isplatio veliku svotu novca: Kako su se zavoleli lepa Šeherezada i Onur

0

Zavoleli su se u seriji 1001 noć, ona nas je osvojila kao lepa Šeherezada, a on je najpoznatiji po ulozi Sulejmana Veličanstvenog.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Berguzar Korel i Halit Ergenč su jedan od najpoznatijih, ali i najintrigantnijih turkih parova. Svi pamte lepu Šeherezadu, ali ništa manju popularnost nije izazvao ni Sulejman, pa je tako ovaj turski dvojac dobro poznat domaćoj javnosti.

 

Njih dvoje su sarađivali i u seriji Ranjena ljubav, a kada su započeli romansu Halit je već bio u braku sa glumicom Gizem. Inače, Berguzar je 12 godina mlađa od Halita.

Pisalo se da je preokret u njihovom odnosu donelo putovanje u Pariz 2008. a nakon deset meseci, Halit je ostavio trudnu suprugu i oženio Berguzar. Nakon razvoda je bivšoj supruzi isplatio oko 250 hiljada turskih lira, a ona je pobacila njihovo zajedničko dete, dok je novopečeni bračni par otpočeo zajednički život u jednom od najluksuznijih istanbulskih naselja.

 

Često se pisalo kako su pred razvodom, a oni su sve to demantovali. Ovaj bračni par ima troje dece i svakodnevno na društvenim mrežama lepa Šeherezada deli porodične fotografije koje svedoče o tome da su oni jedna srećna i zadovoljna porodica, te da su priče o razvodu neistinite.

Zanimljivo je da je Halit Ergenč odmalena pokazivao talenat za glunmu, a njegov otac Sait se takođe bavio ovim poslom. Tokom odrastanja radio je svakakve poslove kako bi preživeo, a razvod roditelja je na njega ostavio veliki trag. Uprkos svemu, otac mu je preneo ljubav prema glumi, muzici i knjigama, a sam Halit je kao mali želeo da bude inženjer, gluma je bila očeva želja i ispalo je da je bio u pravu.

 

1 / 11 Foto: Instagram

 

Berguzar je takođe iz poznate glumačke porodice, a  njen životni put podseća dosta na Halitov, prva velika uloga joj je kao i njemu, bila u seriji 1001 noć. To im je donelo svetsku popularnost, a zanimljivo je da je nakon kratke veze sa Halitom, Berguzar bila verena za baletana Tana Sagturka, ali je upravo putovanje u Pariz sve promenilo i donelo ovu prelepu ljubavnu priču punu prepreka.

 

Da uživaju sa svojom decom potvrdila je i Berguzar za rođendan njihovog sina kada mu je uputila emotivne reči.

 

— Ali moj… Sunce moje. U svom životu najviše volim majčinstvo. Zahvaljujući tebi. Promenio si moj svet. Mnogo smo srećni što si baš ti naš sin, osećamo se privilegovanim jer ti osvetljavaš svačiji život. Neka saosećajnost, tolerancija, empatija i entuzijazam koji osećaš u životu nikada ne prestanu. Sunce moje, Ali. Hvala ti hiljadu puta za svetlost i sreću koju si uneo u naše živote pre dvanaest godina. Hvala ti što postojiš. Nek ti ova godina bude srećna. I mi s tobom zajedno — napisala je glumica.

Rođenje njihovog trećeg deteta, ćerkice Lejle, prošlo je uz komplikacije o kojima je glumica javno govorila.

 

— Lejlina priča bila je jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam: “Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10 sati ujutru”, a to sam rekla i kada sam ušla na vrata bolnice. Pred kraj 40. nedelje moj doktor je rekao: "Postoji razlog zašto ova devojčica još nije došla na svet, možda joj je pupčana vrpca kratka". Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati ujutro, s kratkom pupčanom vrpcom koja se obmotala oko vrata — otkrila je Berguzar na Instagramu.

 

 

makonda-tracker