da li ste znali?

"On brine o dvadesetoro dece u Americi": Sin Tanje Bošković je odabrao život daleko od reflektora i jako je uspešan

0

Slavna glumica Tanja Bošković je sa rediteljem Dejanom Karaklajićem dobila dvoje dece, ćerku Lanu i sina Đorđa.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naša proslavljena glumica Tanja Bošković ne voli mnogo da priča o svojoj porodici, ali je poznato da su njena deca Lana i Đorđe uspešni mladi ljudi. Glumica ih je dobila sa Dejanom Karaklajićem, slavnim rediteljem, a dok se Lana odlučila da krene roditeljskim stopama, Đorđe ipak vodi drugačiji život.

 

Lana je srećno udata i bavi se glumom, a Đorđe je završio političke nauke i otišao da živi u Americi, gde je i rođen.

- Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu. Katarina i on su već i venčani, ali su se za zajednički mir i sreću tamo selili, dosta učili, snalazili se - rekao je jednom prilikom Dejan.

Reditelj je otkrio i da njima početak u Americi nije bio nimalo lak, pa da je u početku samo Đorđe radio, dok Katarina nije dobila licencu za rad.

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

 

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je morao da izdržava porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Sada žive na Floridi. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Tražio je posao pune dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu. Snaja je anesteziolog i stalno je u kovid bolnicama. Sin me zove svakog dana, a ja, kad sam bio u Americi, samo sam pisao pisma. Telefoniralo se samo kad neko umre - zaključio je Dejan.

 

 

makonda-tracker