Dve sjajne glumice osvojile su srce istog čoveka: Koji poznati reditelj je bivši muž Nede Arnerić i Tanje Bošković?

1

Naš poznati reditelj bio je veoma primamljiv mnogim ženama, a njegovo srce su upele da osvoje dve naše poznate glumice

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Dejan Karaklajić, reditelj i producent, proslavio se u više serijskih ostvarenja, a ono koje je pobralo najveće simpatije "Tajna vinove loze" još uvek se emituje na domaćim televizijama.

 

Kao mlad je bio veliki zavodnik, pa je uspeo da osvoji srce čak dve naše poznate glumice. On je bio u braku sa Nedom Arnerić i Tanjom Bošković, sa kojom ima i dvoje dece.

 

 

Nedu je sreo, po jednoj priči, na snimanju "Užičke republike", a po drugoj, upoznali su se kada je ona imala 21 godinu i već bila slavna.

 

Ostali su prijatelji nakon razvoda, a kasnije je Neda uplovila u brak sa Miloradom Meštrovićem. Dejan je i ranije o Nedi uvek govorio sve najlepše, kao i da je bila izuzetno važna žena u njegovom životu.

 

Neda Arnerić
foto: Dragana Udovičić

 

I nakon što je Neda umrla, 2020. godine, on je došao na promiciju monografije "Čarobna melanholija" autorke Anite Panić, gde je o Nedi imao samo lepe reči da kaže:

 

Neda je bila duševna osoba. Još kao mlada imala je neku iskrenost, nešto što ju je činilo posebnom. Bila je zvezda, ali na neotrcan način. Sve što je radila duboko je osećala, duboko se trudila za to. Bila je skromna i nepretenciozna, i popularnost joj je strašno smetala. Ona je iz sebe ispuštala uloge, pravila uloge, donosila likove.

 

Druga poznata glumica, Tanja Bošković sa Dejanom je dobila dvoje dece, sina Đorđa i ćerku Lanu.

 

Tanja bOŠKOVIĆ, Tanja Bošković
foto: Damir Dervišagić

 

Iako intimu nikada nije preterano isticala u javnosti, jednom prilikom je rekla da se njen brak sa Dejanom raspao jer je bila previše posvećena poslu.

 

- Bio je duhovit jedan čovek koga sam obožavala, a koji me je ostavio, i koji je rekao: 'Ne vredi, ti si udata za pozorište - ispričala je Tanja u emisiji "Ekskluziv".

 

Nakon razvoda od Tanje Dejan je uplovio u novu emotivnu vezu sa voditeljkom Žanom Karakljajuć s kojom je sada u braku.

 

 

 

 

makonda-tracker