pogledajte

Jedna od najlepših glumica Jugoslavije: Fotografija Tanje Bošković zbog koje ćete pomisliti da je vreme za nju stalo

0

Tanja Bošković je neprevaziđena glumica i jedna od najlepših žena za kojom je uzdisala cela Jugoslavija.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tanja Bošković nas je osvojila brojnim ulogama i talentom, ali i pored toga, nezaobilazan je i glumičin izgled, s ozirom na to da je po lepoti bila nadaleko poznata.

 

Za Tanju vreme kao da je stalo, pa ona i danas izgleda zansosno i neverovatno, bez trunke šminke i bilo kakve korekcije. Poznato je koliko glumica poštuje prirodan izgled i neguje svoju lepotu.

Društvenim mrežama je počela da kruži fotografija stara četiri decenije na kojoj glumica pozira u kupaćem kostimu, a njen hipnotišući izgled je naprosto neverovatan. Za vrlo kratko vreme počeli su da se nižu pozitivni komentari, pa su svi složni u komentaru da je Tanja nestvarna lepotica koja je bila i ostala savršena.

Glumica je poznata po svojim jasnim stavovima, pozitivnoj energiji i korisnim savetima koje daje naročito ženama.

 

- Lepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane, neće shvatiti o čemu im pričam. Džabe se trude. To je zaista smešno. Zamislite te devojke koje stavljaju implante u jagodice, grudi, ne znam gde sve više... Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživela. To mi je najlepše od svega. Znam i kad sam rđa bila i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga - izjavila je ona jednom.

 

Podsetimo, Tanja iz braka sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima dvoje dece. Ćerka Lana je krenula njenim stopama, dok je sin Đorđe u Americi i završio je dva fakulteta.

 

makonda-tracker