mladi i odlučni

Ćerka je krenula maminim stopama, a sin otpočeo posao u Americi: Ovo su Lana i Đorđe Karaklajić, deca Tanje Bošković

0

Ona je iz braka sa rediteljem dobila dvoje dece koji su danas odrasli ljudi, čiji su životi otišli u pravcima koje su oni za sebe birali.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Tanja Bošković važi za jednu od najlepših, najšarmantnijih i najharizmatičnijih domaćih glumica. 

 

Ona je iz braka sa Dejanom Karaklajićem dobila ćerku Lanu Karaklajić i i Đorđa Karaklajića koji vode uspešno svoje živote.

 

 

Naime, njena ćerka je krenula maminim stopama te se kao i ona bavi glumom. Napustila je prethodno studije sociologije, jer je shvatila da je ipak gluma njen životni poziv. Naime, kako je izjavila, tada je shvatila da ničim drugim ne može da se bavi.

 

Zanimljivo je i to da je sa mamom, igrala u jednom srpskom 3D filmu, ali nisu imale zajedničke scene. Svojevremeno je Tanja izjavila da ona uči od svoje ćerke, jer su njene ideje drugačije, sveže, ali i dragocene. 

 

Tanja bOŠKOVIĆ, Tanja Bošković, Lana Karaklajić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Posetimo da se u maju 2021. godine Lana udala u Hramu Svetog Save u Beogradu za trenera Stefana Adžića.

 

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

 

Ipak, njen sin Đorđe Karaklajić, se ne eksponira u javnosti i nemamo priliku često da ga vidimo u medijima. On ima 33 godine i živi i radi u Americi. 

 

Njegov otac reditelj Dejan Karaklajić jednom prilikom prokomentarisao kako živi njihov sin Đorđe.

 

— Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu — rekao je tom prilikom Dejan, dok se njegov sin u međuvremenu i oženio pomenutom Katarinom, pišu Novosti. 

 

Đorđe Karaklajić
foto: Rts

 

—  Živeli su dosta teško u Arizoni. On je morao da izdržava porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Sada žive na Floridi. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Tražio je posao pune dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu - dodao je režiser, prenose Novisti. 

 

 

makonda-tracker