FOTO

Kao dete je trpela nasilje, a sad važi za najgoreg saradnika: Kako danas izgleda popularna Suzan iz Očajnih domaćica?

0

Očajne domaćice su se emitovale od 2004. do 2012. godine i za to vreme skupile mnogobrojnu publiku.

foto: - / Newscom / Profimedia
foto: - / Newscom / Profimedia

Glumica Teri Hačer tumačila je lik Suzan Majer u seriji Očajne domaćice i u seriji je važila za jednu od najtežih saradnika. Serija je zabeležila ogroman uspeh, a lik lepe Suzan je bio jedan od omiljenih iako se to ne može reći za glumicu u stvarnom životu.

 

Pričalo se da čak Teri nije pričala ni sa kim na snimanju, a njene koleginice koje su tumačile preostale tri očajne domaćice, zahvalile su se svima na kraju, osim njoj.

Osim što je prati reputacija nepodnošljivog saradnika, ona je bila i pred bankrotom, međutim ona je to demantovala govoreći da je tada snimala scenu u kojoj je bilo potrebno da bude u prikolici, tako da su bile laži kako je ostala bez krova nad glavom.

 

Teri se glumom bavi od 1985. a kao jedna od njenih najvećih uloga izdvaja se ona u filmu o tajnom agentu 007 "Sutra ne umire nikad" gde je tumačila lik devojke Džejmsa Bonda. Igrala je i u filmovima "Tango i keš" i "Frejžer".

 

1 / 4 Foto: Diggzy/Jesal / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ona danas živi u Los Anđelesu, a paparaci su je uslikali pre nekoliko dana. Poznata je kao pobornik zdravog izgleda, pa su mnogi komentarisali i kako je neprepoznatljiva, s obzirom na to da se čak ni ne šminka.

 

Inače, ona je postala dosta popularnija kada je rešila da otkrije malo poznate detalje iz svog života. Ona je, naime, na jednom događaju u organizaciji Ujedinjenih nacija koji se održava u okviru obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama odlučila da stane ispred celog sveta i kaže da je žrtva seksualnog zlostavljanja i pedofilije. Kako je ispričala, otkad je imala pet godina njen teča Ričard Hejs Stoun seksualno ju je zlostavljao, sve dok nije napunila osam ili devet.

 

 

makonda-tracker