konačno zajedno

Marija Petronijević prvi put sa suprugom u javnosti: Evo ko je muškarac zbog kojeg se glumica preselila na selo (FOTO)

5

Nakon što se proslavila u seriji "Selo gori, a baba se češlja" lepa glumica je odlučila da iz korena promeni svoj život

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

Naša poznata glumica Marija Petronijević poznata je po ulozi doktorke Ivane iz čuvene serije "Selo gori, a baba se češlja". 

 

U javnosti o svom privatnom životu nikada nije želela da govori, pa se o njoj jako malo zna. 

 

 

Ipak, ono što se na osnovu društvenih mreža moglo zaključiti jeste to da glumica živi jedan potpuno drugačiji život. Naime, ona se preselila na selo, gde vreme provodi sa životinjama, vodi ovce na ispašu, uživa u prirodi i sve to deli sa pratiocima na društvenim mrežama. 

 

Iako je Marija Petronijević godinama krila identitet svog partnera s kojim ima sina, znamo da je reč o bogatom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku.

 

On je nedavno objavio njihov zajednički selfi na društvenim mrežama i to je bio prvi put da smo videli kako Marijin izabranik izgleda. 

 

1 / 2 Foto: Stefan Stojanović

 

Isaković je javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

 

Njih dvoje su se večeras zajedno po prvi put u javnosti pojavili na premijeri filma "Komedija na tri sprata". Ono što su svi primetili jeste da je par bio odlično raspoložen, a Marija cele večeri nije skidala osmeh sa lica.

 

 

 

makonda-tracker