kažu da je bilo intenzivno

Otkriveni SVI detalji! Nadal varao Ćisku s ovom ultrapopularnom pevačicom?!

1

Dok se sprema za US Open, španski teniser suočava se s problemima na privatnom planu: svojoj trudnoj supruzi moraće da objasni najnoviji trač koji kruži evropskim medijima

foto: Shakira, Youtube Printscreen
foto: Shakira, Youtube Printscreen

Rafael Nadal ovih dana uživa u jednom od najlepših perioda svoje karijere i života – rekorder je po broju osvojenih grend slemova (sa čak 22!), a njegova supruga Marija Franciska Pereljo, poznatija kao Ćiska, u drugom je stanju.


Španski teniser trenutno je u Njujorku, gde se priprema za US Open, a tamo su ga dočekale neprijatne vesti iz Evrope: mediji bruje da je svojevremeno prevario svoju dragu sa – Šakirom!


Kako tvrdi španski paparaco Džordi Martin, sve se dogodilo 2009. godine, kada su se Nadal i Šakira upoznali na snimanju njenog spota za pesmu Gypsy.

 

Ovaj spot poznat je po Šakirinom senzualnom plesu i očiglednoj hemiji između španskog sportiste i kolumbijske pevačice, a oni su se držali za ruke, grlili i na kraju je došlo i do poljupca.

 

1 / 8 Foto: Shakira, Youtube Printscreen

 

Prema pisanju italijanskog lista Corriere della Sera, nije sve bilo samo scenarija, već su u Rafa Nadal i muzička zvezda imali "intenzivnu ljubavnu aferu".


Šakira je tih dana, kako se šuškalo, ljubavila španskog pevača Alehandra Sanca, dok je Nadal bio već četiri godine u vezi sa Ćiskom.

 

Rafael Nadal
foto: EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Nije poznato koliko je ova afera trajala, a ono što je sigurno jeste da je Šakira sledeće godine, dok je snimala spot za pesmu Waka Waka u susret Svetskom prvenstvu u Africi, upoznala Đerara Pikea. Par je dobio dvoje dece i proveo zajedno 12 godina, a nedavno su saopštili da se rastaju.


Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju — istakli su Pike i Šakira.


Javna je tajna da je Pike prevario vatrenu Kolumbijku s mladom studentkinjom Klarom Kijom Marti, a spekuliše se čak da ih je Šakira uhvatila zajedno u krevetu.

 

 

makonda-tracker