ne krije svoje tajne

Od 162 do 70 kilograma! Popularna pevačica otkrila kako je iz korena promenila figuru

0

Kada smo tek upoznali mladu muzičku zvezdu, ona nije izgledala ni približno kao danas

foto: Youtube/printscreen, ATAImages
foto: Youtube/printscreen, ATAImages

Učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Krstinja Matanović imala je 162 kilograma kada se predstavila javnosti, a danas je neprepoznatljiva.


Kako je otkrila, izgubila je čak 92 kilograma, što joj nije, međutim, pošlo za rukom zahvaljujući nekom posebnom režimu ishrane, već – operacijom smanjenja želuca. U pitanju je teška i rizična operacija, a Krstinja je nakon nje imala i jednu kojom je zategla višak kože.

 

Imala sam 162 kilograma, a sada imam 70! Volela bih da smršam još samo nekoliko kilograma. Operacije smanjenja želuca i zatezanja kože bile su teške i obe su, hvala Bogu, bile uspešne! Uklonili su mi dosta kože, ne znam tačno koliko, a oporavak je bio težak... Pratila sam savete doktora i zato nije bilo greške. Sada jedem sve, ali mnogo manje, a najviše volim čorbice i voće – ispričala je Krstinja.


Pevačica je istakla da procedure kojima se podvrgla nisu mačiji kašalj.

 


Nisu lake operacije, ali kada vidim rezultat, zaboravim na sve! Sada, posle dve i po godine i dve zahtevne operacije, postajem svesna koliko sam uradila i koliko sam sada srećnija! Sijam na svakom polju i daj Bože da tako i potraje – objasnila je ona.


Krstinja je dodala da je danas zadovoljna svojim izgledom i da se konačno ne krije.


Imam više samopouzdanja. To je dobro i za moj posao, jer je pored dobrog pevanja važno i da lepo izgledam. Ovo je prvi put da sam objavila sliku u kupaćem kostimu a da nisam imala peškir preko sebe ili da nisam sakrila neki deo tela – rekla je ona.

 


Pevačica se, inače, razvela nakon operacije i vratila svoje devojačko prezime, a danas je ponovo srećno zaljubljena.


Mislila sam da mi se dugo neće desiti nova ljubav, ali osvojio me je momak zbog toga što je poseban i zato što je muškarac u pravom smislu te reči. Iz tog razloga volim da mu pevam pesmu moje koleginice Aleksandre Mladenović "Poseban" – rekla je Krstinja i za Informer dodala da njen partner ne želi javno da se eksponira.


Moj partner nije iz javnog života i njega to ne interesuje. Ako nekad i poželi da bude deo javnosti, ispuniću mu želju.

 

 

makonda-tracker