jasna je

Posle divne promene, loše vesti? Zvezda Granda stavila tačku na svoj brak — RAZVELA SE

0

Pevačica se oglasila i na društvenim mrežama i u nekoliko rečenica prokomentarisala situaciju u kojoj se nalazi. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Krstinja Todorović, učesnica takmičenja Zvezde Granda, sada je javno progovorila o razvodu i stavila tačku na nagađanja. 

 

Istina je, razveli smo se na civilizovan i lep način, bez grubih i teških reči, svi će sad da pomisle da će posle ovih operacija i zahvata, zbog kojih izgledam bolje, da sam ga ostavila zbog novih udvarača kojih je sve više, ali to nije istina. U braku je i ranije bilo problema, samo je sada došlo do vrhunca i odlučili smo da se raziđemo — rekla je za "Kurir" Krstinja.

 

 

Oglasila se i na svom Instagram profilu:

 

Poštovani prijatelji, osećam potrebu da se obratim sada i da stavim tačku na temu mog razvoda. Istina je, Bogdan i ja više nismo zajedno. Potpuno kulturno i civilizovano smo stavili tačku na naš brak. Molim vas, poštujte moju odluku, a to je da zaista javno ne želim da govorim o istom. Hvala —napisala je Krstinja.

 

Podsetimo, učesnica "Zvezda Granda" Krstinja Todorović pre nekoliko meseci podvrgla se estetskom zahvatu otklanjanja viška kože koju joj je tokom takmičenja obećao Saša Popović

 

 

Ja sam pre dve godine operisala želudac i to mi je pomoglo da smršam neverovatnih 88 kilograma. Nakon toga imala sam problem sa viškom kože i pre nekih mesec dana sam se podvrgla i tom zahvatu. Jako se lepo opravljam, to sve ide svojim tokom, malo treba vremena da sve to dođe u normalu, ali ja sam prezadovoljna i veliko hvala Saši Popoviću — rekla je pevačica nedavno.

 

makonda-tracker