odjeknulo kao bomba

"Ja sam GEJ, vreme je da ispričamo svoju priču": Tvitovi dvojice LEGENDARNIH FUDBALERA ostavili svet u šoku

0

Slavni španski lepotan deklarisao se, po svemu sudeći, kao homoseksualac, a na to se neočekivanim komentarom nadovezao njegov čuveni kolega i prijatelj. Spekuliše se da su im profili hakovani, a oni se još ne oglašavaju.

foto:  EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL
foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

 

Jedan od najboljih golmana svih vremena Iker Kasiljas, nekadašnji kapiten Real Madrida i španske reprezentacije, koji je osvojio sve moguće trofeje i sa klubom i s državnim timom, zapalio je društvene mreže u Španiji i Evropi.


Kasiljas je na Tviteru napisao:


Nadam se da ćete me poštovati: ja sam gej.


Odmah potom oglasio se njegov kolega Karles Pujol, komentarom:


Vreme je da ispričamo svoju priču, Iker.

U međuvremenu, Kasiljasov "tvit" je obrisan.

 

Španski Mundo Deportivo ističe da nije siguran da li je Kasiljasov tvit autentičan ili mu je profil hakovan, a poznato je da je fudbaler tokom karijere imao veze s vie poznatih žena. Najviše vremena proveo je s misicom Evom Gonzales, s kojom je bio četiri godine, i s novinarkom Sarom Karbonero, s kojom je bio u braku 12 godina i ima dvojicu sinova.

 

Iker Kasiljas, Sara Karbonero
foto: Instagram, @SARACARBONERO

Nedavno se spekulisalo da je u vezi s glumicom Alehandrom Onijevom, a krajem septembra je ljutito demantovao da je s kolumbijskom pevačicom Šakirom, koja se pre nekoliko meseci rastala od njegovog prijatelja Đerara Pikea.


Što se tiče Karlesa Pujola, on je od 2012. s manekenkom Vanesom Lorenco, s kojm ima dve ćerke.

 

Karles Pujol
foto: EPA-EFE/Hugo Penso

 

makonda-tracker