bombe

KOGA BRIGA ZA MESIJA KAD SU ONE TU? 3 žene fudbalera koje su na crvenom tepihu bacile svetske zvezde u drugi plan!

0

Mesi je oborio rekord po broju nagrada za najboljeg fudbalera godine, Ronaldo se nije pojavio jer to priznanje nije pripalo njemu... ali to nikog nije bilo briga kad su se pojavile one.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U milanskoj La Skali sinoć je održana dodela priznanja za najboljeg fudbalera godine po izboru FIFA, koje je - po šesti put u karijeri - osvojio Lionel Mesi. Čuveni Argentinac tako je oborio rekord koji je delio s Kristijanom Ronaldom, budući da su obojica imala po pet takvh nagrada.

 

Mesi je, međutim, ostao u senci seks bombi koje su prodefilovale crvenim tepihom u društvu svojih slavnih supruga, a o čijim će se izdanjima danima pričati.


Vanesa Lorenco

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Supruga penzionisane legende Barselone Karlesa Pujola čuvena je manekenka, koja je pozirala za listove kao što su Vogue, Glamour, Sports Illustrated, Cosmopolitan...

 

Pilar Rubio

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Španska novinarka i TV zvezda izabranica je fudbalera Real Madrida Serhija Ramosa, s kojim ima troje dece. Par je zajedno od 2012. godine, a venčali su se 15. juna 2019. u Sevilji, Ramosovom rodnom gradu.

 

Rike Nuitgedagt

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Supruga Virdžila van Dajka, fudbalera Liverpula o kojem se mnogo govorilo tokom protekllih godinu dana, njegova je ljubav iz detinjstva! Par se venčao 2013. godine i imaju dve ćerkice, a Rike je jednom prilikom ispričala kako se odrekla sopstvene karijere zbog Virdžila.

 

- Radila sam kao menadžer prodaje i prodavala razne modne brendove prodavnicama u Holandiji. Volela sam to, ali sam morala da dam otkaz kako bih mogla da pratim svog muškarca tamo gde ga fudbal odvede - objasnila je.

 

 

makonda-tracker