NOVI ŽIVOTNI UDARAC

BILI SU JEDAN OD OMILJENIH PAROVA: Slavni fudbaler rešio da stavi tačku na brak sa NOVINARKOM, ovo je RAZLOG!

0

Nakon borbe sa zdravstvenim problemima, slavni par suočio se sa novim životnim nedaćama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iker Kasiljas, čuveni španski fudbaler kog mnogi smatraju jednim od najzgodnijih sportista na svetu, rešio je da stavi tačku na brak sa novinarkom Sarom Karbonero.

 

Kako pišu španski mediji, njihovoj ljubavi je došao kraj, a prema navodima magazina Lecturas, tridesetdevetogodišnji sportista već neko vreme ne živi u porodičnom domu.

 

Navodno su u braku postojale snažne nesuglasice pa je par odlučio da se sporazumno razvede.

 

Ovo je još jedna u nizu tužnih vesti kada je ovaj par u pitanju, budući da su 2019. godine pretrpeli zdravstvene poteškoće. Naime, Iker je te godine doživeo srčani udar, nakon čega je Sari pronađen tumor na jajnicima.

- I dok se još nismo u potpunosti oporavili od jednog šoka, život nas je još jednom iznenadio. Ovaj put sam ja u pitanju i ona reč od pet slova koju se još bojim napisati. Pre nekoliko dana na redovnom pregledu lekari su mi rekli da imam zloćudni tumor i da odmah moram na operaciju. Sve je prošlo u redu i na sreću rak je otkriven na vreme, ali ispred mene su još meseci borbe zbog dodatnih terapija. Osećam se mirno i uverena sam da će sve biti u redu. Znam da neće biti lako, ali biće sretan kraj. Imam veliku podršku porodice i prijatelja i sjajnog medicinskog tima. Iskoristiću ovaj trenutak i zamoliti kolege novinare da pokažu poštovanje i razumevanje kakvo su uvek pokazivali, posebno u ovo teško vreme za mene i moju porodicu - napisala je Sara tada na Instagramu.

 

 

makonda-tracker