da li je moguće?

"Pazuhe i međunožje perem svaki dan, a ostalo...": Izjave Mile Kunis o higijeni ostavile su sve u NEVERICI

3

Čuveni par Mila Kunis i Ešton Kučer često u javnosti iznose detalje iz privatnog života

foto: EPA/MICHAEL NELSON
foto: EPA/MICHAEL NELSON

Za mnoge jedan od naslađig glumačkih parova, Ešton Kučer i Mila Kunis imaju dvoje dece, ćerku Vajat, koja ima 7 godina i petogodišnjeg sina Dimitrija.

 

Od kada imaju decu mnogo toga u njihovoj porodici se promenilo, a nekadašnje navike otišle su u zaborav. Sada su na snazi neka nova pravila, a neka od njih šokirala su ljude širom sveta.

 

 

Naime, oni su više puta u javnosti govorili o tome kako gaje svoju decu, a ovo su neke od najzanimlivijih navika.

 

Vrata kupatila su uvek otvorena

 

Kako mladi par kaže, od kada žive zajedno njihova porodica je vrlo otvorena. Po celoj kući vrata su uvek otvorena, pa čak i ona od toaleta. Jedno od osnovnih pravila koje važi za sve jeste da nema zaključavanja vrata, pa makar to bila i ona od toaleta - rekla je jednom prilikom Mila za E njuz.

 

Ešton Kučer
foto: Kathy Hutchins / Alamy / Alamy / Profimedia

 

- Nije bilo važno da li sam vrata zatvorila ili nisam. Nikad nije bilo razlike, ionako su kucali svake dve sekunde. Pomislila sam da je onda potpuno svejedno i da je jednostavnije ostaviti vrata otvorena - dodala je.

 

"Ne kupamo se svaki dan, već to radimo po potrebi"


Poznati par je takođe rekao da se oni ne kupaju svakog dana. Ovo pravilo se najviše odnosi na decu. Zašto bi ih kupali svakog dana ako nisu prljava, postavila je glumica pitanje.

 

 

- Nisam ih kupala svaki dan. Nikad nisam bila taj tip roditelja koji novorođenče neprestano kupa - rekla je Kunis, na šta se Kučer nadovezao: Ako vidiš da su prljava, okupaš ih. U suprotnom, nema smisla.

 

Ona je dodala i da kao dete nije uvek imala toplu vodu, pa se nije ni kupala svakog dana. I sada to isto primenjuje na svojoj deci.

 

Ovaj njen način održavanja dečije higijene ne razlikuje se mnogo od onog što mnogi savremeni pedijatri praktikuju, ali ono što je sve zaprepastilo je to na koji način održava svoju higijenu.


- Ja perem pazuhe i međunožje svaki dan i ništa drugo - rekla je Mila.

 

 

makonda-tracker