SVE JE PODREDILA PORODICI

Gledali smo je u poznatom spotu, a retko ko zna da je LEPA PLAVUŠA supruga Nikole Koja: Evo kako danas izgleda (FOTO)

0

Naš poznati glumac često na događaje ide sa svojom lepšom polovinom, ali se o njoj ipak malo zna 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Naš poznati glumac Nikola Kojo je u braku sa prelepom manekenkom Aleksandrom Kojo već čitavih 15 godina. Bez obzira na to što se njen muž bavi javnim poslom retki su oni koji znaju da je lepa plavuša njegova supruga. 

 

I kao što to često biva, baš oni koji svoj život kriju od očiju javnosti postaju zanimljivi, pa se novinari trude da o njima saznaju što više. Tipičan primer toga jeste Aleksandra, koja se godinama trudila da deci i porodici obezbedi mir daleko od objektiva novinarskih fotoaparata. 

 

 

Ipak, to ne znači da se ona sa svojim suprugom ne pojavljuje na javnim događajima. Baš suprotno. 

 

Ovaj par se prvi put našao u centru pažnje medija kada su se venčali. I nakon toga njena lepota intrigirala je javnost, a mnogi nisu znali da smo ovu lepu plavušu imali prilike da vidimo u jednom od najpoznatijih muzičkih spotova čuvenog Zdravka Čolića.

 

Nikola Kojo, Aleksandra Kojo
foto: Dragana Udovičić

 

Naime, ona se pojavila u spotu za pesmu "Moja draga". Nakon što je svoje devojačko prezime Đurić zamenila prezimenom svog supruga Aleksandra je odlučila da se posveti porodici i skloni sa manekenskih pisata.

 

Poznati par je prvo dobio ćerku Anu, a nakon toga i bliznace. Godine su prolazile, a ona se držala svog supruga i dece. Na premijeri filma "Stado" smo imali prilike da je vidimo, a tada su i potvrđenja nagađanja da je manekenka uprkos tome što se više ne bavi tim poslom zadržala lepotu i vitku liniju. 

 

Aleksandra Kojo
foto: Youtube Printscreen

 

Mediji su često citirali njegove reči „moja Aleksandra, moj ceo svet“ i „ništa na ovom svetu ne može biti tako lepo kao ono što si mi dala. Tvoja ljubav je u moj život unela svetlost i sama pomisao da si moja žena čini me najsrećnijom osobom na svetu.“

 

 

makonda-tracker