plašio se da će ga ostaviti

"Ne mogu da verujem da nisam plaćena za ovo": Megan Markl postavila ultimatum Hariju, a ovo pravilo joj je jako smetalo

0

Sahrana kraljice Elizabete II i dalje privlači pažnju, a jedna od glavnih tema su princ Hari i Megan Markl.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najnovija knjiga o kraljevskoj porodici otkriva brojne zanimljive detalje, a najviše se bavi odnosim između Harija i Megan Markl, oni su ujedno i najkontroverzniji par kraljevske porodice.

 

U najnovijoj knjizi o kraljevskoj porodici, "Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown" ili u prevodu "Dvorjani: Skrivena moć iza krune" kraljevskog dopisnika i autora Valentina Loua, objavljeni su neki zanimljivi detalji o najpoznatijem paru, koje dosad nismo znali.

Navodno Hari je uvek bio opterećen kako će postati nevažan, naročito kad njegov bratanac Džordž postane punoletan i stalno se upoređivao sa stricem Endruom, za kog kraljevska porodica baš i nema lepe reči.

 

Između ostalog, spominje se i da je Megan Markl postavila Hariju ultimatum da će raskinuti vezu s njim ukoliko on ne objavi da su zajedno. 

 

Princ Hari, Megan Markl
foto: EPA-EFE / AAP / DANIEL POCKETT

- Govorila je; ako ne daš izjavu kojom potvrđuješ da sam tvoja devojka, raskinuću s tobom. Hari je bio u panici - rekao je neimenovani izvor u knjizi. 

 

Hari je zbog toga bio izbezumljen i stalno se plašio da će ga "šutnuti". Nakon toga se obratio sekretaru Kensingtonske palate, Džejsonu Knaufu, zahtevajući da izda izjavu kojom potvrđuje da je Megan njegova devojka i osuđuje rasističke i seksističke tonove nekih medijskih izveštaja.

 

1 / 13 Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

 

Navodno je princ Vilijam pokušavao da izgladi odnose s njima, ali nije uspeo u tome. Megan je išla do tih granica da je bila okrutna i drska prema osoblju, a sve je bilo maska za javnost. Uživala je u pažnju, ali nije shvatala poentu rukovanja sa silnim strancima, pa je jednom prilikom i rekla "ne mogu da verujem da nisam plaćena za ovo" 

 

Jedan od pravila kraljevske porodice je i da ne primaju poklone, što je Megan jako teško palo jer je od raznih kompanija dobijala nakit i odeću. Čini se da nije bez razloga jedna od onih koje mogu najviše da razbesne Britance i navuku gnev na sebe.

 

 

makonda-tracker