osvajao ju je čak 5 godina

Ona se jako retko pojavljuje u javnosti: Dušan Kaličanin došao u društvu šarmantne balerine na venčanje Anje Mit

0

Dušan Kaličanin je jedan od poznatijih domaćih glumaca, a njegova ljubavna priča je prilično interesantna.

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

Dušan Kaličanin je jedan od retkih koji su priznali koliko im je bilo teško da osvoje devojku u koju su zaljubljeni, a Dušan je u jednoj emisiji otkrio da je to kod njega trajalo čak pet godina.

 

— To je velika ljubav, nadam se da će uvek biti tako. Pet godina sam se trudio, nemojte da odustajete, život je lep — istakao je Dušan.

Margarita Čeromukina je balerina koja se ne eksponira previše u medijima, a ovaj skladni par se trudi da svoju privatnost sačuva koliko god je moguće. Oni su aktivni na društvenim mrežama, pa tamo objavljuju zajedničke fotografije, ali osim toga, nisu preterano zastupljeni u medijima i trude se da ne privlače pažnju.

 

1 / 2 Foto: Nenad Kostić

 

S obzirom da je glumica Anja Mit pozvala svog kolegu Dušana na venčanje, on je došao sa izabranicom Margaritom, pa su svojim izgledom oduševili prisutne.

 

Balerina je bila u elegantnoj svetloplavoj haljini, dok je Dušan obukao sive pantalone i belu košulju. Njih dvoje u tandemu izgledaju savršeno, pa i nije neobično što im uvek pođe za rukom da budu primećeni iako im to nije cilj.

 

makonda-tracker