život je lep

Italija, vino i ljubav: Pogledajte fotografiju Ace Pejovića i njegove supruge Biljane o kojoj danas svi pričaju

1

Aco Pejović ne krije svoju ljubav prema vinu, a sad je slobdono vreme iskorstio za uživanje sa supurgom u Italiji.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevač Aco Pejović je rešio da napravi mali predah, pa se zaputio u Italiji gde obilazi brojne vinograde i uživa u različitim vinima, koja su njegova strast.

 

Pejović je objavio niz fotografija na Instagramu, a među njima je i objava sa suprugom Biljanom, o kojoj Aco često govori u javnosti.

Ovaj skladan par ima tri ćerke koje se ne eksponiraju u medijima, ali se zna da su jako uspešni đaci i studenti, a preživeli su i veliku porodičnu dramu kada je Biljani zbog pucanja aneurizme, život bio u opasnosti.

 

- Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga, što možda moja generacija u to vreme nije. Putovao sam, nagledao se svega i svačega i onda sam u tim godinama poželeo da imam nešto pored sebe, nekoga ko će da me voli. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se, i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali - govorio je pevač o supruzi.

Poznato je da Aco često obilazi Italiju, najviše da bi uživao u vinima, a ovog puta je fotografijom sa suprugom oduševio fanove i prikupio samo pozitivne komentare, s obzirom na to da oni važe za jedan od najskladnijih parova, a Biljana se, inače, nikad ne eksponira previše.

 

- Predivni dani u društvu dragih ljudi, odmor za sva čula - napisao je Pejović, nabrojao mesta koja su posetili, pa dodao "Život je lep!".

 

 

makonda-tracker