porodica izvan svega

Prizor koji će vas raznežiti: Sin Milenka Zablaćanskog nakon venčanja objavio najlepšu fotografiju IZ DETINJSTVA

0

Poznati glumac Ivan Zablaćanski nedavno se oženio Jelenom Puzić, a njihova svadba je privukla dosta pažnje.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Sin proslavljenog glumca Milenka Zablaćanskog, Ivan, krenuo je očevim stopama i osvojio nas raskošnim talentom, međutim, ovaj mladi glumac svoj život ne voli preterano da eksponira u javnosti.

 

Venčanje Ivana i Jelene je ipak prošlo pod budnim okom medija, a glumac je nakon toga objavom na Instagramu oduševio i one koji ga ne prate.

Ivan je objavio crno-belu fotografiju sa venčanja na kojoj je Jelena nasmejana u njegovom zagrljaju, a mnogobrojne kolege glumci su im ostavljali komentare ispod objave i divili se njihovoj ljubavi.

Nema sumnje da bi i slavni Milenko bio ponosan na svog sina, a Ivan je još jednom pokazao da čuva uspomenu na svog oca i ne dozvoljava da padne u zaborav. On je objavio porodičnu fotografiju na kojoj je zajedno sa svojim bratom i roditeljima, a u opis je stavio kratko "mi".

Verovatno nije slučajno što je Ivan dve najvažnije fotografije sa najbitnijim osobama ostavio da stoje jedna pored druge na profilu i time raznežio mnogobrojne koji se sećaju slavnog Milenka Zablaćanskog.

 

1 / 7 Foto: Instagram Printscreen

 

Da podsetimo, Ivan Zablaćanski je sin pokojnog glumca Milenka Zablaćanskog, koji je tragično izgubio život 2008. godine. Popularni glumački par krio je svoju romansu sve dok se zajedno nisu pojavili u popularnoj seriji "Crveni mesec".

 

 

makonda-tracker