pogledajte!

Raskoš, biseri i osmeh: Prve fotografije sa venčanja Anje Mit koje odiše glamurom i venčanica od koje zastaje dah

3

Glumica Anja Mit je dugo skrivala svoju privatnost, ali njeno venčanje nije moglo da prođe nezapaženo.

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

Anja Mit se udala za svog izabranika Ognjena Vesića u crkvi Svete Trojice u Zemunu. Glumica je već najavila bajkovito venčanje, a zanimjivo je da je njen izabranik pilot, kog je upoznala na snimanju jedne emisije.

 

– Upoznali smo se na snimanju emisije koju sam tada vodila. Imala sam zadatak da letim avionom, a on da upravlja jer je pilot. Bila je to ljubav na prvi pogled i let koji ću zauvek pamtiti. Posle svega par meseci veze počeli smo da živimo zajedno i uveliko pričali o sledećem koraku – braku – rekla je Anja za Story.

 

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

 

Glumica će nositi čak tri venčanice, a po dosadašnjim fotografijama ona je zaista zablistala u svom najvažnijem danu u životu. Raskošna venčanica sa dugačkim šlepom i sitnim biserima na izrezu je savršeno pristala plavokosoj glumici koja je uvek nasmejana i šarmantna.

Brojni okupljeni su pozdravili mladence na ulasku u crkvu, a sreća i zadovoljstvo su jedino što se vidi na njihovom licu. Među zvanicama su brojne poznate ličnosti i Anjine kolege glumci, između ostalog i Nela Mihailović i Dušan Kaličanin.

 

1 / 11 Foto: Nenad Kostić

 

Anja je otkrila nedavno i da će uzeti muževljevo prezime Vesić, te da će Mit, po kom je svi prepoznaju, postati njeno umetničko.

 

 

makonda-tracker